Столичната община организира раздаване на безплатна минерална вода и оросяване на улици

  • 02 август 2021 10:29

  • 363
  • 1
Столичната община организира раздаване на безплатна минерална вода и оросяване на улици
© Столична община

Във връзка с прогнозата за много горещото време днес и утре – 2 и 3 август Столичната община организира раздаване на безплатна минерална вода на три пункта. Това съобщават от пресцентъра на Столичната община.  

Пунктове са от 13:00 часа  на Орлов мост при езерото Ариана, на площадното пространство при храма „Света Неделя“ и в градината на НДК при пилоните. Водата ще се предоставя до изчерпване на наличните количества. Инициативата се организира от Столична община чрез дирекция „Социални дейности и интеграция на хора с увреждания“ и „Аварийна помощ и превенция“.

В Бургас ще раздават вода заради високите температури

Предвидено е след 13 часа да се извършва оросяване на столични улици и булеварди. Целта е намаляване на прекомерното затопляне на въздуха и на пътната инфраструктура.

Теодора Александрова
363 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
РУСКО РОБСТВО

2021.08.07 | 17:14

1
АЗ ЗНАМ ЕДНО РУСКО ДЖУДЖЕ,КОЕТО Е ЗАРАЗИЛО МИЛИОНИ...ЗАРАЗАТА Е КРЪСТЕНА НА НЕГО-С ПУТНИ К АТО СЕ ЗАРАЗИШ СЕ ОТТЪРВАВАШ ОТ КРЕМЪЛСКИТЕ ЛЮДОЕДИ...ПУТЬОВАТА МУТРАФОНОВА СДЕЛА В ЗАДУНАЙСКИЯ КЕНЕФ ПРЕВРАТ И ТУРИ СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ ДА СЛУЖАТ НА ПУТЬО.СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ ПРЕДУПРЕЖДАВАТ,ЧЕ РУСКОТО РОБСТВО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ...ВСЕ ТАКАААА...ДО КРАЯ НА МОСКВААААА.... АМИН ДАЙ БОЖЕ КРАЯ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО!!!..

Добави коментар

Водещи новини