Проливен дъжд се изсипа над София

  • 19 юли 2021 20:05

  • 3669
  • 3
Проливен дъжд се изсипа над София
© Булфото, архив

Силна гръмотевична буря с гръмотевици и светкави застигна София. Предупреждението за дъжд в Западна България е от преди няколко дни, като едва днес вече дъжд заваля в столицата.

Дъждът се изля малко след 18 ч. Много от шофьорите се стреснаха да не би да падне и градушка. Пред Novini.bg някои от гражданите казаха, че са предпочели тези дни да оставят колите си в гаражите си. Онези, които нямат собствени гаражи, решиха да използват паркинга на метрото. 

Какво време ни очаква в първите дни на новата седмица?

Екипи на Столичната община тръгнаха да обхождат подлезите, за да проверят каква е ситуацията. Дъждът пък затрудни движението и на градския транспорт, предаде БНТ. 

По данни на НИМХ, в село Гинци, община Годеч, Софийска област, само за 45 минути са се изсипали 64 литра на кв. метър, а в град Годеч - 44 литра на кв. метър. 50 л/кв.м са измерени в град Своге.

Още за времето през този месец - вижте във видеото!

Борислава Бибиновска
3669 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.07.19 | 23:24

3
Това на снимката столичанчета ли са , някакви столичански неща са, защото в провинцията така не се прави
BG

2021.07.19 | 21:38

2
Този горния Убавец, да фане да вземе да го напише и прати на баш Лопът от Банкя, дето се слави за пътностроител!! По шахтите, градска картуно е отговорна Кметицата, даскалката Фандъкова! Така, че строителите са бачкатори, а обези които земат парите у шопските джобове са убавите приказки за майките...
Убавец

2021.07.19 | 20:55

1
Сепяни ,строители на София,дя знаете ,че водата тече нанадоле,не мой съ катери по баир и в тази връзка -шахти съ поставят на най-ниската точка на улицата не на баиро!Мамицата ви издавихте София,некадърници!

Добави коментар

Водещи новини