Земетресението стреснало и Дянков, с Борисов си помислили, че идва вода

  • 23 май 2012 08:15

  • 1340
  • 1
Земетресението стреснало и Дянков, с Борисов си помислили, че идва вода
© Булфото

Доста силно усетих земетресението, разказа в сутрешния блок на БТВ министърът на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи.

Той сподели, че цялото му семейство се е събудило от земния трус. Дянков разказа, че минути след това му се е обадил и премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който му е казал да бъде в готовност при някакви по - извънредни ситуации.

Вицепремиерът разказа как точно е усетил земетресението. Той сподели, че живее в Бояна, което е много близко до Перник. По думите му, се е чул някакъв страшен звук, все едно, че идва вода. Такова усещане е имал и премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, сподели Дянков. Той поясни, че и това е причината първо да се тръгне на обиколка по всички язовири. По думите му, тази реакция е била породена и заради наводненията в Бисер.

Дянков каза, че според него държавата се е организирала много добре при вчерашната ситуация.

Вицепремиерът напомни, че матури и изпити за седмокласници няма да има в Пернишка област. Той сподели, че страхът в очите на хората е една от причините те да бъдат отменени за 29 май.

Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи каза, че след трагедията в село Бисер са опростени някои от процедурите по отпускането на средства, които са нужни за ремонти и обезщетения на хората след природни бедствия. Министърът каза, че със сигурно ще е нужно да се открие и дарителска сметка за хората, чиито домове са пострадали от земния трус. Той поясни, че няма да може обаче дарителските sms  - и да се освободят от ДДС, но уточни, че се водят в разговори в тази посока и изрази надежда в близко бъдеще това да стане.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1340 1

Коментари 1

Добави коментар
Морския

2012.05.23 | 11:45

1
/Чул голям шум/ -ами той Боко пръднал а той се насрал от страх

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини