"Аерофлот" отново с полети до София след повече от година прекъсване

  • 01 юли 2021 16:44

  • 791
  • 0
"Аерофлот" отново с полети до София след повече от година прекъсване
© Аерофлот

С воден салют беше посрещнат първият полет на авокомпания "Аерофлот", пристигащ от Москва (Шереметиево). Руският национален превозвач възобнови редовните си полети до българската столица след повече от година прекъсване. Те ще се изпълняват четири пъти в седмицата – вторник, четвъртък, петък и неделя.

Според изпълнителния директор на СОФ Кънект Хесус Кабайеро руският пазар е изключително важен за нас. От една страна руските туристи обичат България и нейната столица е предпочитана целогодишна дестинация. От друга – полетите между двете страни допринасят за традиционно добрите бизнес отношения. Потвърждение за това е пълният полет, който бе посрещнат от мениджърския екип на СОФ Кънект, оператор на летище София, и представители на авиокомпанията.

Отменени полети на "Луфтханза" и "Аерофлот" заради напрежение между Германия и Русия

При пътуване в условията на COVID-19 проверете изискванията на държавата, в която отивате. Информация може да намерите на сайта на Министерство на външните работи, както и на интернет страниците на съответните летища. При въпроси свързани с вашия полет се обърнете към авиокомпанията.

Последвайте канала на

Владимир Василев
791 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини