Водещите новини! Почивките на 150 000 българи в Гърция са пред провал (и още…)

  • 23 юни 2021 19:11

  • 2742
  • 5
Водещите новини! Почивките на 150 000 българи в Гърция са пред провал (и още…)
© Pixabay/колаж: Novini.bg

*** Водещите вечерни новини на 23 юни ***

 

Почивките на 150 000 български туристи са пред провал, след като големият гръцки туроператор "Музенидис травъл" обяви, че спира временно да работи - първоначално до 26 юни, а както стана известно днес - срокът е удължен до 31 юли, съобщиха от Обединение "Бъдеще за туризма".

Подробности ↓↓↓↓↓↓

Почивките на 150 000 българи в Гърция пред провал

***

Националната предизборна мотообиколка на „Демократична България“ започна и пристигна в първата си спирка Пазарджик, където заедно с кандидатите от листата за района стартираха срещи с избирателите.

Подробности ↓↓↓↓↓↓

Антоанета Цонева: С всеки изминал ден нараства убеждението, че ерата "Борисов" приключва

***

Съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов призова служебното правителство да се заеме с разкриване на проектите, които обслужват Ахмед Доган и които увеличават енергийната зависимост на България от Русия.

Подробности ↓↓↓↓↓↓

Христо Иванов: Служебното правителство да не заобикаля на пръсти Доган

***

Имаме странния навик да се вторачваме в един проблем, в един нюанс на един проблем, в една сянка на един нюанс на един проблем и да си въобразяваме, че – решим ли я – ще решим и целия проблем. 

Но няма.

Ясно е, че тази болница трябва да съществува. И е ясно, че не трябва да съществува върху онзи нещастен 40-годишен скелет, върху който се опитват да я издигнат – по-сполучлива метафора за „колос на глинени крака“ не може да има! 

Но и още нещо е ясно и то ще ни извади очите, а се правим, че не го виждаме, а именно: проблемите в педиатрията няма да се решат с построяването на една (цифром и словом: ЕДНА) болница.

Целият коментар ТУК ↓↓↓↓↓↓

„Изграждането на една детска болница няма да реши проблемите в педиатрията…“

***

Семейството на починалото 15-годишно момиче ще съди Областната болница в Сливен заради лекарска грешка.

Пред БТВ дядото на тийнейджърката се закани „да ги съди до дупка“ онези, които са виновни за смъртта на починалата. Той съжаля, че е допусната грешка, довела до ранната загуба на момичето.

Подробности ↓↓↓↓↓↓

Семейството на починалото в Сливен момиче ще съди болницата

***

Жена от Франция е изправена пред доживотен затвор заради предумишлено убийство. Валери Бако е подсъдима за това, че е убила своя втори баща, станал впоследствие и нейн съпруг, тъй като в продължение на 25 години е била подлагана на сексуално насилие и тормоз.

Мъжът започнал да блудства с нея, когато тя е била още на 12 години, а той на 37 г. На 17-годишна възраст момичето вече било бременно от него, като в първите години мъжът, когато започнал да я насилвал, той все още поддържал връзка с майка ѝ.

Подробности ↓↓↓↓↓↓

Жена, убила мъжа, изнасилвал я редовно в продължение на 25 г., я грози доживотен затвор

***

Пет години след разтърсващия референдум за Брекзит, разводът е завършен. Запазва се обаче острото разделение, а предизвиканите дълбоки промени едва започват да се усещат в контекст, усложнен от пандемията, съобщи БТА.

↓↓↓↓↓↓

Пет години след референдума за Брекзит Великобритания е разделена и с главата надолу

***

Най-малко четирима души, участвували в убийството на опозиционния саудитски журналист Джамал Хашоги, са били обучавани в САЩ, написа в. Ню Йорк таймс.

„По силата на договор между Рияд и Вашингтон, подписан през 2014 г., американската страна е приела офицери от Кралската гвардия на близкоизточната монархия за обучение по военно дело", допълни медията.

Подробности ↓↓↓↓↓↓

Убийци на Джамал Хашоги са тренирали в САЩ

***

Novini.bg
2742 5

Коментари 5

Добави коментар

2021.06.23 | 19:34

1
Браво на гърЧолята
да

2021.06.24 | 07:42

5
Kade se iurnaha v tazi Vizantia?

2021.06.23 | 21:58

4
Шибай гейберастията и жълтопаветните, които си мислят че грантаджийството е работа и че "изкарват" пари.

2021.06.23 | 20:55

3
Томчо, я направи Боко като майка Тереза, хубав колаж ще стане. Ако знаеш коя е де

2021.06.23 | 20:40

2
На Алекс Томов му е крив макарона, бие у лево.

Добави коментар

Водещи новини