Водещите новини! Внесоха обвинението на Малинов от „Русофили“ за шпионаж

  • 23 юни 2021 12:59

  • 842
  • 3
Водещите новини! Внесоха обвинението на Малинов от „Русофили“ за шпионаж
© Novini.bg

*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 23 юни ***

 

Специализираната прокуратура внесе в Специализирания наказателен съд обвинителен акт срещу Н. М.  – лидер на политическа партия („Русофили"), за това, че се е поставил в услуга на чужда организация, за да й служи като шпионин с цел да издаде информация, представляваща държавна тайна.

Повече подробности ↓↓↓↓↓↓

Спецпрокуратурата обвини Николай Малинов от "Русофили" за шпионство

***

„…След това вътрешният министър разкри, че в някои области на страната вече има сигнали за оказван огромен натиск върху отделни граждани за това как да гласуват на 11 юли.

„Ние сме идентифицирали множество лица, които започнаха да създават организация за купуване на гласове. Спрямо тези лица в определен момент ще бъдат предприети действия престъпления.

Нека всички такива лица да знаят, че ние няма да останем безучастни“, предупреди Бойко Рашков“. 

Подробности ↓↓↓↓↓↓

Бойко Рашков: Върху български граждани вече се оказва безпрецедентен натиск за изборите

***

Медията ни заема 4-то място по посещаемост на седмична база след двете най-големи частни телевизии bTV и Нова телевизия и информационния бюлетин към една от най-известните електронни пощи у нас.

Подробности ↓↓↓↓↓↓

Novini.bg отново е сред медиите с най-голямо обществено доверие у нас

***

Трябва да спринтираме много мощно до септември, в противен случай има рискове от следваща вълна. Това коментира в интервю за БНР доц. Михаил Околийски, експерт в офиса на Световната здравна организация за България.

Подробности ↓↓↓↓↓↓

Доц. Околийски предупреди: "Кресливи гласове" срещу ваксините заплашват здравето на хората

***

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет избира шеф на Специализираната прокуратура. Кандидатът за поста е един – временният ръководител на спецобвинението Валентина Маджарова.

Подробности ↓↓↓↓↓↓

Избират шеф на спецпрокуратурата

***

Президентът на Република Северна Македония Стево Пендаровски смята, че страната му трябва да засили партньорството си със САЩ, основаващо се на декларацията от 2008 г., след като ЕС не успя за отвори вратите си за нея, съобщава сайтът Сакам да кажам.

Подробности ↓↓↓↓↓↓

Пендаровски: Щом ЕС ни блокира, трябва да засилим стратегическото си партньорство със САЩ

***

Ройтерс и американски медии съобщиха вчера, позовавайки се на добре информирани източници, че Пелоси е решила да формира такава комисия. Нейният сътрудник уточни по този повод, че тази седмица тя смята да обяви дали да предприеме тази стъпка. По думите му Пелоси предпочита комисията да е двупартийна, която републиканците в Сената блокират.

Подробности ↓↓↓↓↓↓

Нанси Пелоси ще реши дали да се разследва нападението срещу Капитолия от 6 януари

***

Последвайте канала на

Novini.bg
842 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Иво

2021.06.23 | 14:05

3
Уволнения шеф на разузнаването Атанас Атанасов каза , че махането му е поръчка от Кремъл , както и координирани действия с един човек с много обвинения ... Защо послушните , поръчкови медии , мълчат за това и Радев се радва на пълен комфорт ? Бойко Рашков , този министър на вътрешните работи с отнет достъп до класифицирана информация се оказва доста заможен и с много имоти ....Защо медиите не разследват ? За Пламен Узунов да не говорим . На видеото е ясно , че е той и веднага след "падаръка" , роднина на митничаря е назначена на висок пост в митницата . И това не е първия скандал , в който е замесен . Връзката Радев - Бобокови и въпросният Узунов , който е оказвал натиск за назначения на посланници , удобни за Бобокови , които са обвиняеми за заритите 17000 тона боклук . Около Радев никак не е чисто и мирише на корупция ! Затова " крадецът вика : дръжте крадеца "
Иво

2021.06.23 | 13:36

2
ХАЙДЕ СЕГА НА РЕД СА СЪВЕТНИЦИТЕ НА РАДЕВ СЪЩО ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА И НА ЕСЕН РАДЕВ В ЗАТВОРА ЗА СЪЩОТО
Mitaka

2021.06.23 | 13:35

1
ОТЧАЯН СТРАХ! Ето това е основният мотив, който движи действията на Радев и формираната клика около него. Сега е с имунитет, т.е. недосегаем, защото все още е президент. Да, но е оцапан до уши с шпионски скандал срещу родината си и с корупционни сделки - Грипени, Бобокови и т.н. Затова се е вкопчил в президентската власт. Играе хазартно, заложил е всичко и е готов на всичко - или ще е президент още един мандат или отива в затвора. Готов е и на диктатура - за да си спаси кожата...

Добави коментар

Водещи новини