В Плевен по искане на пътниците се възстановяват курсове по 7 извънградски автобусни линии

  • 09 юни 2021 14:56

  • 3772
  • 1
В Плевен по искане на пътниците се възстановяват курсове по 7 извънградски автобусни линии
© Pixabay (архив)

В Плевен по искане на пътниците се възстановяват от утре курсове по 7 извънградски автобусни линии, съобщиха от общината.

Това са маршрути от общинската транспортна схема до населени места в общината след постъпили сигнали от жители на Славяново и Гривица. В тях се твърди, че курсовете по линиите са крайно недостатъчни на брой, автобусите са претоварени, често пътеките между седалките на превозните средства са препълнени с правостоящи, което нарушава противоепидемичните мерки срещу коронавируса и застрашава здравето на хората.

След проучване на ситуацията, по решение на Общинския съвет от утре - 10 юни, се възстановят автобуси в седем направления - по четири автобуса дневно по линията Плевен - Гривица и обратно, шест - по маршрута Плевен - Славяново, четири автобуса от областния град до Буковлък и обратно, три - в направление Плевен - Бохот и по един курс на ден повече ще се изпълнява за Пелишат, Къшин и Върбица и обратно.

Точното разписание е посочено на сайта на Общински съвет - Плевен в Интернет, се посочва в съобщението.

Десет столетници живеят в община Плевен

Novini.bg
3772 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Christyqgxea

2021.06.10 | 05:45

1
М­­л­а­­д­­­а­ ­м­­о­­­к­­­р­а­­ ­у­­ч­е­­­н­и­­ч­­­к­­­а­­ ­­ч­у­­­к­­а­­­ ­­ ­W­ ­­­W­ ­­­W­­­ ­­­.­ ­B­ ­G­­ ­­1­­­ ­7­ ­­­.­­­ ­C­­ ­­­L­­ ­­­U­­ ­B

Добави коментар

Водещи новини