Радостин Стойчев с ултиматум: Данчо Лазаров да подаде оставка или си тръгвам!

  • 17 май 2012 14:38

  • 3297
  • 5
Радостин Стойчев с ултиматум: Данчо Лазаров да подаде оставка или си тръгвам!
©

Обсъдих с играчите всички варианти бях решил да се върна и да поема отбора въпреки голямата обида. Това заяви на извънредна пресконференция в зала „Арена Армеец“ треньорът Радостин Стойчев.

Прочетох интервюто на председателя на БФВ инж Данчо Лазаров за в. "Преса", в което е пълно с лъжи. Там се казва, че е трябвало да бъда уволнен отдавна, заради груби грешки, за да не се изправим срещу Италия на финала, каза Стойчев. Там се казва, че решението на федерацията е да бъда уволнен заради лошото представяне на отбора, припомни националният селекционер.

От това следва, че г-н Данчо Лазаров и Радостин Стойчев не могат да работят заедно. Лазаров трябва да докаже твърденията си, че съм продал мача с Германия или да си подаде оставката, категоричен е Стойчев. Заради Бойко Борисов обаче той би приел да остане до квалификациите. Това ще стане единствено при условие Данчо Лазаров да подаде своята оставка. Оставам за трите седмици до квалификациите в знак на благодарност към Бойко Борисов, че е мъж, категоричен е Стойчев.

Това заяви на извънредна пресконференция в зала „Арена Армеец“ треньорът Радостин Стойчев. Той отказа да да отговаря на допълнителни въпроси. Веднага след като националният отбор загуби полуфинала на турнира срещу Германия от федерацията обявиха, че Стойчев е освободен. След буря от електронни писма на фенове на волейбола, премиерът Бойко Борисов се намеси и прие в МС Стойчев.

Последвайте канала на

Novini.bg
3297 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2012.05.17 | 19:40

5
Като не ти харесва отивай си Боко ще ги тренира.Ще тренира и худ.гимнастички,и сумистите и всички които тренират нещо.Ще обучава и теляците в турската баня.

2012.05.17 | 19:40

4
Ех, Радо, Радо! Мъжът Боко и теб те употребява. Толкова ли не схващаш, че те изгониха с негово съгласие, а нищо чудно и под негово давление. Само че заваляха протести и медиината звезда овреме се усети откъде и накъде духа вятърът. По-добре си плюй на петите и не се забърквай повече. Иначе ще те оклепат както си знаят.
Artist

2012.05.17 | 19:39

3
Данчо Лазаров Данчев, син на партийната комунистическа номенклатура Лазар Данчев, подвизавал се като директор на завода за полупроводници в Ботевград! Играе с второ име, за да не се види генезиса му!!! Какво да очакваме от този - спомнете си учредителното събрание на федерацията, цирка с Пл. Константинов, женския волейбол и Даебърлиева, анонимното изгонване преди месеци на Пранди и т.н. и т.н. Който може - да мисли!
5ко

2012.05.17 | 19:39

2
Данчо Лазаров вън ама барзо че не остана в спорт в който да сме добри и да не сме засрани до шия.
444

2012.05.17 | 17:43

1
11111

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини