Цветанов и Велчев на среща с главния редактор на "Преса" заради статия за изборни схеми

  • 17 май 2012 12:42

  • 1043
  • 0
Цветанов и Велчев на среща с главния редактор на "Преса" заради статия за изборни схеми
©

Вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа съобщи, че заедно с  главния прокурор Борис ВелчевБорис Велчев   Борис Владимиров Велчев е  роден в София. Доцент, доктор по право. Баща му Владимир Велчев ще се срещнат в 14,30 часа с главния редактор на в. „Преса” по повод публикация в днешния брой.

Цветанов посъветва медиите - да прочетат днешния брой на вестник „Преса”.

"Това, което видяхме за средите, елита на Българската социалистическа партия, е доста тревожно - за начина, по който са генерирали и са провеждали изборите. Говорим за огромни финансови средства, които са хвърляни в кампанията, срещи, които са провеждани, договорки за милиони, за 100 000 лева – за отказване, за участие между бизнесмен, общински съветник от БСП и общинския ръководител на БСП там на място и също така с един от важните фактори в днешното пространство – Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, който пък също е правил срещи и начина, по който вестник „Галерия” да отразява всички тези събития”, допълни министър Цветанов.

Попитан дали престъпни босове са финансирали кампании, министър Цветанов каза: „Аз винаги съм говорел и съм давал за пример Марио Николов, който и до ден-днешен още стои в докладите на Европейската комисия. Кажете ми - какво се случи, след като от 2005 г. беше това разследване? По тези схеми в Германия тези лица вече излежаха присъдите си”, подчерта Цветанов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1043 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини