Румен Радев и министър Минеков проведоха видеоконферетна връзка с генералния директор на ЮНЕСКО Одри Азуле

  • 17 май 2021 13:29

  • 5789
  • 22
Румен Радев и министър Минеков проведоха видеоконферетна връзка с генералния директор на ЮНЕСКО Одри Азуле
© Президентство

Истинското европейско обединение е изградено на основата на споделени културни ценности, а не финансови средства.

Това заяви президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на във видеоконферентен разговор с генералния директор на Организацията за образование, наука и култура на ООН (ЮНЕСКО) Одри Азуле, който се проведе по повод 65-годишнината от присъединяването на България към Организацията. В разговора участва и министърът на културата проф. Велислав МинековВелислав МинековВелислав Минеков е професор в Националната художествена академия (НХА). Завършва образованието си, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

България цени високо усилията на Одри Азуле за реформиране на ЮНЕСКО, за дигитализация на част от културно-историческото наследство и за отваряне на Организацията към младите хора, подчерта Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Държавният глава открои активното участие на България в проектите на Организацията за опазване на културно-историческото наследство в страната ни и за мисията на ЮНЕСКО по света. Програмите за ЮНЕСКО дават възможност за много млади българи да опознаят по-добре своето минало, културните традиции и наследство на своя народ, посочи президентът.

ЮНЕСКО организира онлайн конференция, посветена на сигурността на журналистите

Перспективите за задълбочаване на отличното партньорство между България и ЮНЕСКО в областта на образованието, науката и културата, също бяха обсъдени по време на срещата. Постиженията и опита на страната ни в разкриването и опазването на исторически и културни находки в областта на подводната археология, също бяха сред темите на разговора. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на изрази и подкрепата на България за втори мандат на Одри Азуле като генерален директор на ЮНЕСКО.

В специално видеопослание генералният директор Одри Азуле отправи поздравление към България по повод 65-годишнината от присъединяването на страната ни към ЮНЕСКО.

Последвайте канала на

Novini.bg
5789 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
XXX

2021.05.29 | 15:52

22
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

2021.05.17 | 15:04

17
Уж гласувах за летец, а то излезе, че съм гласувала за комунистически миризлив подлец. Гласувах за уж десните от Дай България, а насреща ти се прегръщат, Рада Дълбоката и бившата на СС Момата, Ел. Йончева. Сега как да гласувам за Пинокио и Гнома, като зад тях надничат Черепа, Чалмата, Импекса и Костинбродската корвета. Затова ще гласувам за синята идея и нейния носител СДС, защото съм десен човек и обичам България.

2021.05.25 | 14:45

21
И азмисля като вас. А ЗА РАДЕВНЯМА ДА СИ ПРОСТЯ ДОКАТО СЪМ ЖИВА.
Rhondagenma

2021.05.19 | 01:18

20
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Juanatnpna

2021.05.17 | 18:41

19
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Иво

2021.05.17 | 15:05

18
Пишман президент е бъркал в държавни офиси под полата на негова служителка и подчинена.Същата той назначава на втори договор за оказаните сексуални услуги.Кукловодите му ги принудиха да се бракуват ,за да му наложат измамната визия за изборите,че е честен човек,глава на семейство и натовски генерал.Иво Христов е известен като човек с много зависимости,руски агент и антиевропеец.Той е в основата на десетки политически гафове на Радев ,който освен от руски самолети с изтекъл срок на годност от друго едва ли разбира.Не е виновен човечецът,жертва е на комунистическата казарма и БКП.Президентството, в този му вид представлява опасност за националната сигурност!

2021.05.17 | 15:04

16
Радев е най-разрушителната фигура (със главна буква - Фигурант) в следосвобожденската ни История, която освен кариера платена от българския данъкоплатец, няма никакво друго постижение в житейския си път - разбито семейство, разруха на военновъздушните сили, а сега - всяко негово действие и бездействия е само в интерес на Кремъл.

2021.05.17 | 15:04

15
Бойко печели, Днес каза от джипката, че ако отново управлява ГЕРБ, вдигат доходите с 40%. И им вярвам, защото три години подред обещаха с по 10% и го изпълниха. Победа. Бойко ви бие с двойно на изборите. 250 000 Гербери, които не гласуваха на последните избори са мобилизирани. И това ще е най сладката победа на Герб, защото ще е новия кодекс на левите партии.

2021.05.17 | 15:04

14
"ГЕНЕРАЛСКАТА" МОЛИТВА ДЯДО ГОСПОДИ ПРОСТИ МИ, МОЛЯ ТИ СЕ ОТ ДУША, * С МАЛКО РАЗУМ НАДАРИ МЕ, ТА ДА МОГА ДА МЪЛЧА. ЧЕ БОРИСОВ ЩОМ ГО ЧУЯ, НЕЩО СЕ ОБРЪЩА В МЕН, ДРЪНКАМ ГЛУПОСТИ, АЗ ЗНАЯ, НО НАЛИ СЪМ СУПЕРМЕН. АКО НЕЩО НЕ ИЗЛАЯ, ГУБЯ ПОЧВА ПОД КРАКА. ДЕН НЕ МОГА ДА ИЗТРАЯ, НО ТОВА МИ Е В КРЪВТА. НАУЧИ И МОЙТА ДЕСИ, ДА НЕ ВЪРШИ ГЛУПОСТИ, ЧЕ СЪС НЕЙНИТЕ ЕКСЦЕСИИ МИ СЪЗДАВА ТРУДНОСТИ. А ПЪК АЗ ТИ ОБЕЩАВАМ, ЧЕ ВЪВ МОЙ ФАТМАШКИ СТИЛ, ЩЕ ИГРАЯ ГЛАВНА РОЛЯ В ДОЛНОПРОБЕН ВОДЕВИЛ. АМИН ! * ИВАН ВАЗОВ (,,МОЛИТВА")

2021.05.17 | 15:03

13
Служeбното на Радeв e изцяло комунисти. А Радев дa каже, защо скри от народа, какво подписа срещу Русия. Същото направи и на времето в Полша. Подписа документ, че Русия е врaг номер едно, върна се тук и каза точно обратното. Е, мерси, България няма нужда от двуличnик и предaтел.

2021.05.17 | 15:03

12
Я сега по същество...За 10 години се откриха 280 завода, ремонтираха и построиха 100 църкви, от субсидията на ГЕРБ. Откриха се 78 пречистъвателни станции, инфраструктурата на градовете се промени светлинни години, до 2024 България ще има 7 завършени магистрали, доходите се увеличиха драстично, мога да изброявам, два дена. А я кажи, какво направиха за 11след 1989 години, три тройни коалиции Бсп, Дпс, цар, и цял мандат Станишев..Аз ще ти кажа..НИЩО. Сега искат да дойдат да окрадат и да се изсулят като Орешарски, е няма да им позволим.Всички бивши соц държави забравиха за комунисти ние тук сам9о ги връщаме. И те вече не само Бсп. Новото ОФ е ДА Б, Мутри Вътре, ИТН и ДПС.....Искат да сринат държава и демокрация, да направят президентска република с Радев подпомагана от олигарсите, които да се върнат в БЪЛГАРИЯ И ТОГАВА НАРОДА ДА НЕ СЕ НАДЯВА НА НИЩО. НИТО ДОХОДИ, НИТО ПЕНСИИ ЩЕ ВИДИ

Добави коментар

Водещи новини