Родители записват крещящи учителки в детска градина в Плевен

12 май 2021 10:27

Родители записват крещящи учителки в детска градина в Плевен
© булфото /архив/
496 2

Викове, крясъци и обиди в детска градина в Плевен. Това се чува на аудиозапис, направен от родители, които забелязали промяна в поведението на децата си през последните месеци.

Възмутени от поведението на педагога, те алармират  NOVA и сезираха отговорните институции. Записите са от 27 април и са в продължение на два часа.

КЗД се самосезира по случай със столична детска градина

„Силно съм притеснена от случващото се. Детето ми се прибираше вкъщи разтревожено. Това не е нормално, а проблемът е масов. Отношението е меко казано нехуманно”, смята Гергана Тупарова.

Други родители също потвърждават думите на Гергана.

„Средата в градината е неблагоприятна. Учителите нямат идея от педагогическите методи. Детето ми е неспокойно и плаче. Отбягва ме и не ми отговаря”, добавя друг родител.

„Сигналът е получен и е назначена спешна проверка. Ще има изслушване на родителите, защото това, освен недопустимо, е и престъпно деяние”, заяви зам.-кметът на Плевен Стефан Милев.

Novini.bg
496 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Бай Гуй

2021.05.12 | 12:06

2
ТЪЙ,ТЪЙ,ТЪЙ
Бай Зуй

2021.05.12 | 11:03

1
ами нормално, то като видиш какви "педагози" бълват университетите, масово са лигли и шматки, които не стават за нищо друго, мотивацията им е само, това, че като педагог ще вземат добра заплата и избиват комплексите си и това, че имат някаква власт върху децата, тъжна картинка

Добави коментар

Водещи новини