Президентът Румен Радев участва в тържественото отбелязване на празника на Първомай

  • 01 май 2021 15:08

  • 642
  • 8
Президентът Румен Радев участва в тържественото отбелязване на празника на Първомай
© Президентство на РБ

С общи усилия трябва да направим така, че Първомай, региона и България да стават все по-привлекателно място с достоен стандарт на живот, пълноценни възможности за развитие на младите хора и добро бъдеще на децата. Това заяви държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, който днес посети Първомай по случай празника на града и взе участие в тържественото откриване на 48-ите Майски културни тържества „Първомай 2021“, съобщиха от президентството.

В приветствието си към гражданите и гостите държавният глава изтъкна богатите традиции на Първомай, чието най-голямо богатство са честните, почтени, трудолюбиви и достойни хора. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на изтъкна и близостта на града до стратегически транспортни артерии, свързващи Европа и Азия, както и богатите земеделски традиции, които са стимул за развитие на Първомай.

Президентът Радев връчва мандат за съставяне на правителство на „БСП за България“

Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на приветства доброто партньорство на общинското ръководство с успешните фирми от региона. По думите на държавния глава  обликът на всяко населено място зависи от увеличаване на възможностите за работа, както и от бизнеса, който не само да работи ефективно, но и да бъде отговорен към хората.

В рамките на тържествената програма президентът получи от кмета на община Първомай Николай Митков ключа на града, след което запали празничния огън, даващ началото на Майските културни тържества.

По-рано държавният глава проведе среща с кмета на община Първомай и представители на местните власти. Финансовата и административна децентрализация и необходимостта от ясни критерии при разпределяне на средства от страна на изпълнителната власт към общините, беше акцентът на срещата. Сред другите теми бяха състоянието на местната инфраструктура и пътната мрежа.

 

 

Последвайте канала на

642 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
XXX

2021.05.30 | 17:45

8
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

2021.05.08 | 23:32

7
Радев е най-разрушителната фигура (със главна буква - Фигурант) в следосвобожденската ни История, която освен кариера платена от българския данъкоплатец, няма никакво друго постижение в житейския си път - разбито семейство, разруха на военновъздушните сили, а сега - всяко негово действие и бездействия е само в интерес на Кремъл.
БРАВО

2021.05.01 | 19:06

5
Никичил се като каруцаруски кон тъпан.

2021.05.01 | 19:22

6
Не е ли пукнал рашъна.
СЛАВОМИРА

2021.05.01 | 18:53

4
ГРЪМ ДА ГО ПОРАЗИ, ДАНО!
изменник

2021.05.01 | 17:04

2
Радев е новия поп Кръстю
Щирлиц

2021.05.01 | 17:19

3
ТОЙ Е ЕДИН ГОЛЯМ РУСКИ БОКЛУК....

2021.05.01 | 16:59

1
Радев направи Преврат Честни Българи да защитим Демокрацията

Добави коментар

Водещи новини