Ремонт затваря за по четири часа "Дунав мост" при Русе от днес

  • 26 април 2021 08:03

  • 363
  • 2
Ремонт затваря за по четири часа "Дунав мост" при Русе от днес
© Булфото (архив)

Заради неотложен ремонт на "Дунав мост" при Русе, движението на превозни средства по съоръжението ще бъде спирано за по четири часа - от 20.00 часа до полунощ, от днес до 29 април /четвъртък/ включително. Това съобщиха от Областното пътно управление в крайдунавския град.

Въвеждането на временната организация на движение се налага заради ремонт на компрометирани бетонни пътни плочи в километров участък от моста.

Интензивен е трафикът на камиони на ГКПП "Дунав мост"

При дейностите ще се използва специален материал, който изисква при втвърдяването му да няма вибрации по конструкцията на съоръжението. Това налага и ограничаването на движението за четири часа.

Ремонтни дейности ще се извършват и през деня, като трафикът в участъка ще се осъществява в една лента и ще се регулира от пътни знаци и сигналисти.

Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно пътната сигнализация.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
363 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Julissa

2021.04.30 | 19:01

2
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
mag

2021.04.26 | 09:47

1
Българските институции трябва да проверят и да реагират на това дали ГРУ е отговорно за взривовете в българските военни заводи. Все пак сме членка в ЕС и НАТО.

Добави коментар

Водещи новини