А за тая лъжа в Крумова България какво щеше да се случи?

  • 16 април 2021 17:42

  • 11984
  • 0
А за тая лъжа в Крумова България какво щеше да се случи?
© Novini.bg

За неволна грешка в пряк ефир (който не е бил в такава ситуация, да не си мисли, че е много проста и спокойна работа), един бъдещ парламентарист, законотворец и човек с огромна власт заплаши с физическо насилие. Малко по-късно СЪЩИЯТ законотворец и висш политик се отметна от обещанията и платформата, която го издигна там, отметна се от волята на милиони хора. 

За това в Крумова България какво са предвиждали?

Мъмрене? 

Случката, ако сте я забравили, е: Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. „намеква“, че на един журналист май-май трябва да му отрежат нещо, защото е излъгал. Мда… иначе – „европейско“ бъдеще и на мюсюлманите им се смеят, че били назадничави и „средновековни“ варвари. Добре…

На онези, които все още пеят рефрена: „ама той не го е заплашвал, той само споделя исторически факти!“, ще кажа, че това са пълни глупости!

Ако си говорим ние с вас и аз кажа: „За това в Крумова България щяха да липсват крайници и части от тялото на тоя“, това може да мине за лаладжийско плямпане, злобно, но нищо важно, аз съм фактор, колкото тревата пред Парламента. 

Когато обаче човек с гигантска власт в ръцете, човек, на когото части от полицията и разследващите вече са му (хайде да не се лъжем, че е така) в ръцете, държавните институции и ведомства са му в ръцете, човек с власт и положение (така да го кажем) говори такива неща, това вече се приема за заплаха. 

Също, както когато мафиотският бос говори „завоалирано“, за да не го обвинят в открити заплахи. Като каже: „Да не стане нещо лошо само… Да не вземат да ти махнат части от тялото…“, всички знаем какво означава, нали! „Заплашвате ли ме?“ „Не-е… предупреждавам те само…“ 

И в целия си блясък г-н Законотвореца, мистър Депутата, влиза в залата, където се правят законите, изпратен там от народа, който го изпрати, защото обеща (с все цялата си партия) мажоритарен вот…  и се отмята. А шефът на партията – Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в – обяснява, че не му било дошло времето, защото нямало мнозинство. 

Ето какво коментира не друг, а Иво Сиромахов:

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в казаха, че искат гласуването. ИТН, ако наистина искат мажоритарния вот, с техните 51 депутата и 75 на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, правят мнозинство от 126. 

Въпроси?

*

Слави Трифонов отвърна на ГЕРБ: Всичко по реда си

Слави заяви: „И при един сигурен, спокоен и уверен Парламент веднага ще се случи това, заради което въобще беше създадена партия „Има такъв народ”, а именно - въвеждане на мажоритарна избирателна система. Всичко по реда си“. 

Какво значи „сигурен, спокоен и уверен Парламент“?, защото на мен ми звучи като „на 32 юли през куковото лято“. Меркурий ли ви е ретрограден, хороскопът ли ви излезе лош, шумът в пленарната зала ли ви пречи, някой ви погледна накриво ли… всичко това може да е повод да не се занимавате с това, за което ви избраха – мажоритарният вот. 

Та… за тая лъжа в Крумова България какво дават? 

*

Крумова България ли ни е алтернативата? Сериозно?

Последвайте канала на

Александър Томов
11984 0

Водещи новини