Търсят решение за ул. „Шарл Шампо“ в район "Триадица"

05 март 2021 14:03

Търсят решение за ул. „Шарл Шампо“ в район "Триадица"
© Столична община- район
235 2

Зам.-кметът по строителството на район „Триадица“ инж. Христо Вълчанов се срещна с граждани, за да обсъдят на терен възможностите за решаване на проблема с ул. „Шарл Шампо“ , който е единственият достъп на жителите от ул.409 и ул.“ Акад. Георги Наджаков“ до ремонтирания булевард „Тодор Каблешков“. В дискусията се включи и собственикът на имота, в който попада съществуващата улица „Шарл Шампо“

Жителите на квартала споделиха притесненията си, че в момента, за да излязат на булеварда, са принудени да минават през частен имот или в нарушение на правилата през тревните площи. Собственикът каза, че е дарил на СО част от своя имот за уличната регулация.

След токовия удар, убил дете: Премахват павилионите с изтекло разрешително в София

Инж. Вълчанов увери хората, че районната администрация получава сигнали по въпроса и че още миналата година са изпратени писма до Столична община за изграждането на ул.“Шарл Шампо“ и че още от началото на 2021 г.на СО да дадени няколко парчета за отчуждаване от улицата.

По-късно днес зам.-кметът на район „Триадица“ се срещна на терен със зам.-кмета на Столична община инж. Ангел Джоргов и експерти и отново бе извършен оглед на мястото. Обсъдено бе как по най-бързия и качествен начин да бъде осигурена възможност за достъп на хората до бул. “Тодор Каблешков“, докато въпросът с улицата не бъде решен напълно.

Novini.bg
235 2

Коментари 2

Добави коментар
Jennifera16

2021.04.10 | 03:56

91505
­­В­­­и­­ж­­­т­­­е­­ ­­м­­о­­я­­­т­­а­­ ­­­т­и­­­й­­н­ ­­п­­у­­т­­к­­а­­­ ­­-­­ ­­W­W­­W­.­B­­G­­­1­7­­.­­­C­­L­­­U­­­B­

2021.03.05 | 18:43

30510
най-бандитската община с най-корумпираната админисрация. отскоро и убийци.

Добави коментар

Водещи новини