Транзитното движение през Шипка ще се пренасочва към Прохода на Републиката

  • 03 март 2021 10:05

  • 626
  • 5
Транзитното движение през Шипка ще се пренасочва към Прохода на Републиката
© Булфото/архив

До 17.00 часа днес ще бъде ограничено двупосочното транзитно преминаване на превозни средства през Шипченския проход по път Габрово - връх Шипка - Казанлък, заради отбелязването на Националния празник на България на връх Шипка, съобщават от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура".

Както всяка година транзитният трафик ще се насочва по път II-55 през Прохода на Републиката по маршрута: Русе - Велико Търново - Дебелец - Проход на Републиката - Гурково и обратно.

Честваме 143 години от Освобождението

Шофьорите от област Габрово и пътуващите от северозапад могат да ползват маршрута: Габрово - Трявна - Белица - Вонеща вода - Проход на Републиката и обратно.

За област Стара Загора движението ще преминава към Прохода на Републиката по маршрута: път I-6 Калофер - Казанлък - път II-55 - Гурково - Проход на Републиката - Велико Търново и обратно, като пренасочването ще става при пътен възел "Мъглиж".

Ограничението не важи за организирания междуградски автобусен транспорт.

За участниците в честването, от 5.30 ч. до 13.00 ч. се осигурява еднопосочно движение на автомобилите от град Габрово и град Казанлък към връх Шипка, като паркирането ще се извършва по разпореждане на органите на ОД на МВР-Габрово и МВР-Стара Загора. От 13.00 ч. до 17.00 ч. автомобилите ще преминават еднопосочно от връх Шипка до град Габрово и град Казанлък.

Последвайте канала на

Novini.bg
626 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Lindsaya18

2021.04.10 | 03:57

5
­В­­­и­ж­­т­е­ ­м­­о­­я­­т­а­­­ ­т­и­­й­­­н­ ­­п­у­­­т­­­к­­­а­ ­-­­­ ­W­W­­­W­­.­­­B­­­G­1­­­7­.­C­­­L­U­B­­
ЕЛЕКТPА

2021.03.03 | 11:05

3
Години наред, Аз и моето семейство се изкачвахме на Шипка, за да се преклоним пред героизма и саможертвата на тези, които загинаха за България и да сме свободни и значими сега. Но откакто БСПдирастията приватизира и тоя светъл празник, под патрондаша на Кауна фигурант и безделник спрях да ходя там, защото се страхувам, че заради тъпите изказвания на тоя безморален лиглю ми е страх , че ще намразя всичко свято и родно, което съм обичала преди и сега...

2021.03.03 | 11:39

4
Ако сте такава патриотка, ще знаете, че Позорът-Президент ще фъфли още малко и ще си ходи. А за отдаване почет на героите не е нужно да се ходи само на 3-ти март на Шипка, нито пък по принуда да се слуша речта на Резидента под чехъл.
МУТРИ ВЪН

2021.03.03 | 10:29

2
ЗА ХОРАТА СЪС КЪСА ПАМЕТ ВИЖТЕ ВЪВ ЮТУБ С.ТРИФОНОВ И МУЛТИГРУП ВИЖТЕ СНИМКИТЕ МУ С Г. ИЛИЕВ ВИЖТЕ ГО СЪС Б. БОРИСОВ И ПОСЛЕ СИ ЗАДАЙТЕ ВЪПРОСЪТ КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОЗИ ДА Е РАЗЛИЧЕН И ДА НИ СПАСИ ОТ МУТРИТЕ И ЗАДКУЛИСИЕТО МОЖЕ ЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СИ СЪС МУТРИТЕ И СЕГА ИЗВЕДНЪЖ ВЕЧЕ ДА СИ СРЕЩУ ТЯХ САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО ПРЕДЛАГА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ (БНО) №14
6

2021.03.03 | 10:25

1
Каскета що го нема на КПП то да приема декларации.

Добави коментар

Водещи новини