Здравко Димитров: Започваме мащабна проверка на елзахранването на всички временни обекти в Пловдив

  • 19 февруари 2021 13:22

  • 591
  • 1
Здравко Димитров: Започваме мащабна проверка на елзахранването на всички временни обекти в Пловдив
©

Започваме мащабна проверка на всички временни обекти, за да установим дали ел захранването им е обезопасено и дали е законно.

Това съобщи кметът на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на след работна среща с кметовете на райони и зам.-председателя на СД на „Електроразпределение Юг“ ЕАД Здравко Братоев.

В нея участваха също Главният архитект на общината Димитър Ахрянов и зам.-кметовете по строителство и транспорт Пламен Райчев и Тодор Чонов. „Необходими са превантивни мерки, за да не се допуска подобен инцидент като в София, при който загина 16-годишно момче“, подчерта кметът.

Близките на загиналото от токов удар момче излязоха на протест

Той обясни, че ще бъдат сформирани комисии, в които ще влязат представители на общината, районните администрации и експерти от „Електроразпределение Юг“ ЕАД. В обекта на проверката ще бъдат включени всички временни обекти в училищата, детските ясли и градини, както и всички обекти на ОП „Общински пазари“.

ОП „Организация и контрол на транспорта“ също ще се включи в мащабната акция като извърши проверка на всички стълбове на уличното осветление и на светофарните уредби, заедно с електрическите табла, които ги захранват. Всички останали общински предприятия също ще проконтролират обектите, които са на тяхно управление.

Последвайте канала на

Novini.bg
591 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Alexandraa20

2021.04.10 | 03:58

1
­­В­и­­ж­т­­­е­­ ­м­­о­я­­­т­­а­­­ ­­­т­­­и­й­­н­ ­­п­­у­т­к­а­ ­­-­ ­­W­W­­­W­.­­­B­G­1­­7­.­­­C­L­­U­­­B­­

Добави коментар

Водещи новини