Столична община с нови подробности за инцидента в "Триадица"

  • 18 февруари 2021 12:41

  • 1864
  • 4
Столична община с нови подробности за инцидента в "Триадица"
© Булфото, архив

Главният архитект на София е изпратил до кметовете на райони и техните главни архитекти две писма. Едното е за проверки на всички обекти, за които разрешенията за поставяне са изтекли или предстои да изтекат. А другото писмо е за проверка на обекти, за които са издадени разрешения от главния архитект на София и те са изтекли. За тях до районите е изпратен конкретен списък. Това се казва в позиция на Столичната община. 

Павилионите на бул. Гешов не попадат в обхвата на проверката по второто писмо, към което има приложен списък, защото те не са разрешени от главния архитект на София. Тоест те попадат в обхвата на проверка по първото изпратено писмо. Към което е изпратена празна таблица, в която да бъдат систематизирани данните от проверките.

Главният архитект на район "Триадица" подава оставка

Институциите продължават да спорят кой е отговорен за нерегламентираното включване на електричество, довело до фаталния инцидент, при който загина 16-годишно момче. 

Последвайте канала на

Novini.bg
1864 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Jessicaa16

2021.04.10 | 03:58

4
­В­­­и­­ж­т­­е­ ­­м­­о­я­т­­а­­­ ­т­и­­й­н­ ­­п­у­т­­­к­­­а­ ­­-­ ­­W­­­W­­W­.­­B­G­1­7­.­­C­­­L­U­­B­­­

2021.02.18 | 15:03

3
Били незаконни, не били регистрирани в общината, не на мен тия! Значи общинарите събират от всички наем, да има как да взимат и от хората, които стоят на пейките. Значи ако някой като опене черга с две ябълки, кацат от общината за наем, а не виждат, че не се плаща наем на столичен булевард!!! Трябва да има ново понятие в закона - отдадени на далавера!

2021.02.18 | 15:01

2
От горе изписаното разбирам, че проверки се правят само на законните обекти, незаконните няма кой да ги установи.

2021.02.18 | 14:39

1
Кога доказаха, че нерегламентираното включване е довело до фаталния инцидент?

Добави коментар

Водещи новини