Мобилни екипи ще имунизират срещу COVID-19 служителите на МВР

  • 16 февруари 2021 15:20

  • 760
  • 2
Мобилни екипи ще имунизират срещу COVID-19 служителите на МВР
© МВР

Медицинският институт на МВР създаде много добра организация и вече започна по график ваксинирането на изразилите желание служители. Изготвен е и план, според който мобилни екипи ще започнат имунизации в областните дирекции в страната. Това заяви по повод пандемията от COVID-19 вътрешният министър Христо ТерзийскиХристо ТерзийскиХристо Терзийски е роден е на 31 юли 1968 г. в град Кюстендил. Завършил е висше образование в при посещение в районни управления на територията на ОДМВР-Стара Загора, цитиран от пресцентъра на МВР.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32973

Той е допълнил още, че институтът на МВР е подготвен отлично със специалисти, медикаменти и апаратура, за да окаже професионална помощ на служители на МВР и семействата им, ако се наложи.

Терзийски поздрави служителите на ГДБОП за 30-та годишнина на дирекцията

Министърът е отбелязал още, че трябва да се затвърди позитивната тенденция за намаляване на броя на загинали и пострадали при катастрофи.

По време на срещите са били обсъдени техническото, материално и кадрово осигуряване, полагането и заплащането на извънредния труд, спецификите на криминогенната обстановка на обслужваната територия и други организационни въпроси, допълват от МВР.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
760 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Hannaha19

2021.04.10 | 03:58

2
­В­­­и­­ж­т­­­е­ ­­­м­­­о­я­т­­а­ ­т­­и­й­­н­ ­п­­у­т­­­к­­­а­­­ ­­-­ ­W­­­W­­W­­.­­­B­­G­­1­­­7­­­.­­­C­L­U­­B­
Адмирации

2021.02.16 | 16:26

1
Създадена е стройна организация по график от мобилни лекарски екипи от Медицински институт на МВР- гр.София за ваксинирането на полицейските служители в цялата страна! Ваксинацията преминава по точен план.Желаещите да се ваксинират полицаи, които са на първа линия, вече се ваксинираха с първата доза!Имунизацията продължава!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини