Капка Георгиева изгубила доверието си в мъжете

  • 07 май 2012 06:27

  • 999
  • 1
Капка Георгиева изгубила доверието си в мъжете
©

Повече от година Капка Георгиева е без мъж до себе си. Това призна пред „България Днес" нейният син Димитър Стоянов. „Засега мога да ви кажа, че тя няма друг. Но и да имаше, какво от това - майка ми е свободна жена и е нормално да търси щастието си", категоричен е Стоянов.

След като разбра за любовната афера между съпруга й Волен Сидеров и младата депутатка от „Атака" Деница Гаджева, Капка напълно изгуби доверието си към мъжете, разказват близките й. Бившата на Сидеров засега запазва абсолютно мълчание по отношение на личния си живот. Публично си е позволявала да признае единствено, че е дълбоко наранена от лъжите на съпруга си. Според Димитър Стоянов Волен и Деница Гаджева трябвало още в самото начало да признаят за интимните си отношения, а не да ги държат в тайна толкова дълго време.

„Той трябваше да излезе и да каже - това е човекът за мен, това е положението", смята евродепутатът.Стоянов сподели, че преди да срещне съпругата си Мариела, е бил крайно недоверчив към жените. Страхувал се някоя от бившите му приятелки да не извади секскомпромат срещу него.

Последвайте канала на

999 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Тото

2014.10.12 | 18:06

1
Не се травмирай Капке, ако че си стара чанта аз лично не бих те върнал. Има още много живот в тебе.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини