Църквата почита днес паметта на тримата велики учители на Христовото учение

  • 30 януари 2021 06:19

  • 145
  • 3
Църквата почита днес паметта на тримата велики учители на Христовото учение
© Pixabay

Църквата почита днес паметта на тримата велики учители на Христовото учение - Св. Василий Велики, Св. Григорий Богослов и Св. Йоан Златоуст.

На този ден манастирът "Св. Три светители" край Чепинци тържествено ще отбележи своя храмов празник.

С благословението на патриарх Неофит, който е и Софийски митрополит, в Чепинския манастир от 9.30 часа ще бъде отслужена архирейска Света литургия.

Тя ще бъде възглавена от Белоградчишкия епископ Поликарп, който е викарий на патриарха.

Последвайте канала на

Novini.bg
145 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.01.30 | 10:00

2
Илиян Василев: Във всеки кадър на ”Дворецът на Путин” ние виждаме нашите български аналози
Да!

2021.01.30 | 10:19

3
Путин е направил голям Росенец. И Доган е внесъл някое евро за двореца. Той си е висше ченге, а се знае, че нашите тайни служби не са никак тайни за братята. Може Путин и подводница да има.Да му ходи Доган на рапоррт.Щом Решетников но избира президент... мани!
Ето какъв идиот съчинява Новини.бг

2021.01.30 | 08:17

1
"ЕВРЕЙСКИ О.ТПАДЪК 2021.01.25 | 17:05 ТАКА ЛИ ЩЕ УПРАВЛЯВАМЕ ЕВРОПА?? ПРЕЗ ТУИТЪР И ФЕЙСБУК?? НЕЩАСТНИ ЕВРЕЙСКИ С.ВИНЕ.УТРЕ ЕВРЕИТЕ ОТ ТEЗИ САЙТОВЕ И НА ВАС ЩЕ РЕЗНАТ КРИЛЦАТА И ЩЕ ВИ БЛОКИРАТ,КАК ТОГАВА ЩЕ УПРАВЛЯВАТЕ ЕВРЕЙСКИЯ СЪЮЗ.И КАКВИ СА ТЕЗИ НОВИ РЕСТРИКЦИИ ??? ПЪЛНО СУСПЕНДИРАНЕ НА ВСИЧКО ГРАДЕНО С ХИЛЯДОЛЕТИЯ ЗА ПО МАЛКО ОТ ГОДИНА.ДА ИДВА НОВ ХИТЛЕР И ДА ВИ Е.Б.Е.М МАЙКАТА М.РЪСНА ЕВРЕЙСКА.РАЗСТРЕЛ ЗА ВАС БАРАБАР С ВЕЩИЦАТА МЕРКЕЛ И ТАЗИ ДЪРТА БАБИЧКА ГНУСНА УРСУЛА К.У.Р.В.А.Т.А". Коментарът е на собственика на Новини.бг. Това говедо нарича нас българите "славянски чифути"

Добави коментар

Водещи новини