Спенс за Хазарта: След 200 дни на протести и концерт за ГЕРБ, Христо Колумб откри Америка

26 януари 2021 13:52

Спенс за Хазарта: След 200 дни на протести и концерт за ГЕРБ, Христо Колумб откри Америка
© Булфото/архив
5179 4

Рапърът Спенс захапа своя колега Ицо Хазарта, който в последните дни усилено критикува министъра на здравеопазването проф. Костадин Ангелов заради изказването му: "Ресторантите и заведенията не са ни приоритет".

Ето какво сподели Спенс пред HotArena:

Няколко дни чета правилното, интелигентно мнение на един мой Колега, относно падението на друг интелигентен човек и не, че не съм съгласен с това мнение, не, че не искам и аз, да отворят заведенията, където е работното ми място, но точно от неговата уста, ми звучи меко казано лИЦОмерно. А лицемерието е нещото, което може да ме извади от кожата ми. И понеже познавам Хазарта от повече от 20г. ще си позволя да го коментирам. Мога да го кажа и в рима - опознай първо Ицо, после го сЪди, та той 30г опознава  Буч, преди да го изпъди.

Да пееш на концертите на водещите политически сили не е от вчера или оня ден, а от времето на Костов, но да забравиш как много скоро Яде кюфтетата на Герб е УРА - услужлива рапърска амнезия. За непросветените в музикалния бранш ще кажа, че специално, на концерти, на които само сцената с озвучаването и осветлението струва десетки хиляди левове, се знае, не само какво ще пише зад гърба ти, а и броя на хавлиите и минералните води, за кетърнга - няма да говоря. 

Ицо Хазарта скочи на здравния министър

Разбираемо е, когато, след като се разплатиш с балета и делнеш с другите от групата, да си в депресия, колко остава за теб, сравнено с други колеги, дори без средно образование. Да виждаш, как глупаци в хип-хопа Ни, взимат по една торба с пари и да се чувстваш неоценен е нормално, но тази социална реалност не е от вчера.

Отдавна стари издания и класики от Славейков са по-евтини от кило пластмасови домати и да - децата не ядат книги. Трябва да ги четат, но след, като са сити. Един ден ти написа в нета за 'Сърцето на хлебарката' - това парче не е за Буч, не е за Спенс, не е за Шамара...Ами кажи за кой е тогава? Да не е за теб? Аз, колега, освен сърце имам и топки, но ако трябва да стигнем до твоето сърце, трябва да тръгнем откъм... отвора зад твоите.

Ицо Хазарта към здравния министър: Навремето един политик преценил, че евреите не са му приоритет

Питах се, защо не участваш в една друга песен, в която участват останалите двама от Ъпсурт и Гудслав - известен и като Бол фейс - човекът, който измисли стила на римуване, наложен, в последствие, на широката аудитория като 'твоя' стил. А то започва така - Не разбирам, защо се карате? Пара да барате. Е*и ги...Е, аз разбирам! Разбирам твоето поведение и падение и мога да ти задам гатанка - отначало бяха четирима, после дълго време трима, отскоро са двама, но той пее и сам. Що е то??  

Не случайно, на много групи лидерите, започнаха солова кариера, но като те боли нещо, кажи си бе - хората ще те разберат, че става дума за пари. Не изкарвай всички други виновни. Всички други, които правят чалго-рап и всякакъв долнопробен поп и ти ги осмиваш, но иначе ги пускаш през канала ти в Тубата, за да печелиш проценти, от тяхното падение. Браво господине...пусни банкнотата да мине!

От асоциацията на професионалистите по здравни грижи отговориха на Ицо Хазарта

Знам, че мразиш комунизма, социализма и всички други строеве освен капитализма с полъх на демокрация, но ако не се беше родил '79, щеше да си прочел толкова книги, колкото днешния средностатистически младеж. А да, знам какво ще ми отговориш - не е от ЕГН - то, а защото майка ми е библиотекарка. Не споря. Ти навярно си прав!

Бих перефразирал любимия ти Бай Тошо - искате да правим революция, другари? Няма проблем, но за нея, някой, трябва да плати!

Не се сърди. Имаш уникално чувство за авто-хумор и си ми симпатичен, но бунта по телевизията е също вид Шоу. Даже си ми прекалено симпатичен, ...като пълнител на химикалка, от избирателна секция! 

Novini.bg
5179 4

Свързани новини

Коментари (4)

Добави коментар

2021.02.24 | 14:41

150325
майнaта му на ицо

2021.01.29 | 09:26

142152
Абе, защо го отразявате тоя Спенс? Един изпълнител трябва да е известен с творчеството си, а не с хвърлената жлъч по медиите? Миналата седмица плюе по жена си, тази по Ицо Хазарта. Защо му давате гласност? Повече от ясно е, че търси реклама тоя пенсионер.
Спенсията той пък къде се бута

2021.01.26 | 15:36

138812
тоя некадърен манго?

2021.01.26 | 20:23

139180
Бе не знам, но на Ицака му го е набутал до сливиците! Барбар с макарите!!!!!

Добави коментар