Владимир Каролев катастрофира

  • 03 май 2012 09:44

  • 1453
  • 2
Владимир Каролев катастрофира
©

Финансистът Владимир Каролев се е разминал на косъм от смъртта след като катастрофирал на Околовръстното шосе вчера, съобщава Всеки ден.

Бившият общинар се движил с висока скорост и предприел рисково изпреварване. Единствено добрата защита на автомобила на Каролев го е спасила от наранявания. За щастие колата, в която се е блъснал също била нов модел и пътниците там са се отървали без наранявания. Щетите по автомобила на Владимир Каролев били толкова големи, че той най-вероятно ще трябва да я предаде за скрап. По-сериозният проблем за финансиста обаче е опасността да остане без книжка, тъй като според полицаите дошли на мястото именно бившият общински съветник е виновен за сблъсъка.

Според очевидци цитирани от "Всеки ден" обаче в този участък от Околовръстното има сериозни неравности по пътя, които предизвикват катастрофи.

Последвайте канала на

Novini.bg
1453 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
?????????????????????????

2012.05.03 | 16:38

2
Жалко за колата за нея по ми е жал .
12345

2012.05.03 | 16:13

1
"За щастие колата, в която се е блъснал също била НОВ модел и пътниците там са се отървали без наранявания. Щетите по автомобила на Владимир Каролев били толкова големи, че той най-вероятно ще трябва да я предаде за скрап." Има си хас да караха стари коли:)))Бълха го ухапала,ще си купи нова. В София не се карат стари коли.

Добави коментар

Водещи новини