Владимир Каролев: Неправилните приоритети са причината за сегашното състояние на София

  • 03 октомври 2011 17:44

  • 1278
  • 2
Владимир Каролев: Неправилните приоритети са причината за сегашното състояние на София
©

Аз съм известен с това, че не говоря политически, че не обичам празноговоренето с общи фрази. За всяко нещо, което ще посоча като моя теза, ще дам конкретни доказателства.

Това каза Владимир Каролев, кандидат за кмет на София от НДСВ, в интервю за предаването на Радио „Фокус” „Добър ден, София”. Каролев заяви, че не иска да „надува главата на софиянци” кои са основните проблеми, защото те са дежа вю.

2003 година като се кандидатирах за общински съветник, те бяха същите – и бездомните кучета бяха тогава там, и бездомните хора. И тогава имаше презастрояване, слаб контрол, шум, и тогава проблеми в трафик, градски транспорт и паркиране, и тогава проблеми с паркове, градинки, зелени площи, чистотата, сметосъбирането, улиците, задръствания и т.н. Оттогава не, че нещо не е направено, но аз съм икономист и всяка пропусната полза в икономиката е равна на загуба. Има страшно много пропуснати ползи и страшно много разсипия”, каза още Каролев.

Кандидатът за кмет на столицата заяви, че не липсата на пари, а неефективното използване на бюджета и неправилните приоритети са причината за сегашното състояние на София.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1278 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Каролев малоумник

2011.10.04 | 18:47

2
Мдаааааааа наглият ,безочлив и нахален псевдо икономист малоумник Каролев" великият"икономист не може да смята излагацията е голяма http://vbox7.com/play:1dc2a84e.Но аругантноста му няма край!!!
королев

2011.10.04 | 18:47

1
Королев ,Королев Плюнко нали и ти управлява години в тази държава бе Плюнко .Нали с миленчо отворихте по едно фондче и сега ръсите простотия из целият ефир . Това трябвало онова трябвало Плюнчо : цял мандат с дръвнико наречен Цар какво подпирахте и правихте Прехвърлихте ни дългът от долари в евро за толкова години еврото само расте над 200 000 000 са ни в повече само лихвите бе мама ви да еба смотана и вие сте излезли да плещите Вие пишман банкерски смешбици .Кризата е за такива нещастници като вас именно За да ревете и да ревете Защо въобще ви дават ефира да ти гледаме простоселската физиномия некомпетентна

Добави коментар

Водещи новини