Костадин Ангелов ще провери наличността на антигенните тестове

  • 13 декември 2020 16:37

  • 6737
  • 3
Костадин Ангелов ще провери наличността на антигенните тестове
© Булфото (архив)

Утре, 14 декември, министърът на здравеопазването проф. Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. и заместник-министър Слави Пачалов ще проверят наличните количества на антигенни тестове и на предпазни средства за медицински персонал, съобщиха от министерството на здравеопазването.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 33003

Двамата ще запознаят медиите и със създадената организация за снабдяването на лечебни заведения в страната с лични предпазни средства и с антигенни тестове.

Събитието ще се състои утре, 14 декември, в 9.30 ч. в Централната складова база на БЧК (с. Лозен, ул. „Половраг“ № 29).

Утре, 14 декември, министърът на здравеопазването проф. Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. и заместник-министър Слави Пачалов ще проверят наличните количества на антигенни тестове и на предпазни средства за медицински персонал, съобщиха от министерството на здравеопазването. Двамата ще запознаят медиите и със създадената организация за снабдяването на лечебни заведения в страната с лични предпазни средства и с антигенни тестове.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
6737 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Lissa

2020.12.14 | 00:52

3
Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

2020.12.13 | 21:03

2
Господин министър - Клоун , Путьо , писна ми от простотата ти и гнусните ти изяви пред мисирките!
НЕПОДКРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ

2020.12.13 | 18:55

1
5 ГОДИНИ С. ТРИФОНОВ НИ КАЗВАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ТАЙНО СЕ УГОВАРЯШЕ С Б.Б ДА ВЛЯЗАТ 50% НЕГОВИ ХОРА ВЪВ ГЕРБ И КОГАТО Б.Б МУ ОТКАЗА ТОЙ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ Б.Б СЪЩИЯТ С. ТРИФОНОВ БЕШЕ ПРИЯТЕЛ СЪС ИЛИЯ ПАВЛОВ И СЪС ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ПРЕДЛОЖИ НИСКА СУБСИДИЯ ЗА ПАРТИИТЕ ЗА ДА СТАНАТ ОБЕКТ НА КОРУПЦИЯ И ЗАВИСИМОСТ ОТ СТРАНА НА БОГАТАШИТЕ И ОТ СЕГА КАЗВА ЧЕ АКО ТОЙ УПРАВЛЯВА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗА ДА МОГАТ БОГАТАШИТЕ КАТО НЕГО ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ПЛАЩАТ КОЛКОТО ПЛАЩАТ И БЕДНИТЕ ХОРА КОИТО ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ТОВА ЛИ ЩЕ Е ЧОВЕКЪТ КОИТО ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО КОРУПЦИЯТА МУТРИТЕ И БЕДНОСТТА НЕ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ AKO TOЙ НИ УПРАВЛЯВА ЩЕ БЪДЕ КАТО Б.Б А НА НАС ВТОРИ Б.Б НЕ НИ ТРЯБВА НАЛИ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини