Сестрата на Борисов: Брат ми беше до мен, когато разбрах, че имам рак

  • 29 април 2012 10:36

  • 2119
  • 3
Сестрата на Борисов: Брат ми беше до мен, когато разбрах, че имам рак
©

Чувствам се добре след операцията и вече започнах да излизам, каза в интервю за "Тази неделя" по БТВ д-р Красимира Иванова, сестра на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, която  преди три месеца бе оперирана от доброкачествен тумор в мозъка.

Тя разкри, че винаги си е правила профилактични прегледи, но никога не се е съмнявала, че има тумор. Д-р Иванова разказа как е разбрала, че има менингиом. Тя сподели, че не е била сама в тях, когато се е случило всичко с нея. "Обадих се на брат ми", продължи разказа си сестрата на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и добави: "Не съм суеверна, но той рядко ми вдига телефона, а тогава на секундата вдигна".

Д-р Красимира Иванов поясни, че Борисов тогава явно се е обадил във ВМА, защото й е казал да тръгва към болницата.

Тя сподели още, че не е изпитвала точно страх, а по - скоро онова чувство за оцеляване. 

Д-р Иванова разказа, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г тогава й е казал: "Имам една сестра и ще направя всичко за теб, ако трябва и в чужбина ще се лекуваш". По думите й обаче тя е заявила, че е български лекар, лекува българските деца, чиито родители й имат доверие, значи и тя трябва да се лекува в България. 

Д-р Красимира Георгиева каза още, че Борисов не се е разплакал заради нейното състояние, а просто е бил до нея и й е държал ръката.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2119 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
иван джексън

2014.04.01 | 17:00

3
Еегаси кефа!
margarita

2014.04.01 | 17:00

2
gospod ste te nakaje. toi si znae rabotata.
UFO

2014.04.01 | 17:00

1
Доброкачественият тумор "Менингиом" не е "рак"!!! Още повече "Карцином", което ще рече "Рак" не се наблюдава в мозъка, освен вторично, като метастаза!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини