Номинираха 11 клуба за "Спортист на Община Разград за 2020 г."

  • 01 декември 2020 14:06

  • 179
  • 0
Номинираха 11 клуба за "Спортист на Община Разград за 2020 г."
© Pixabay

Състезатели от 11 клуба са номинирани за наградата "Спортист на Община Разград за 2020 г.". Това съобщиха от общинската администрация след приключване на срока за подаване на предложенията.

Номинираните за най-добри спортисти са общо 18. По две предложения са постъпили от ръководствата на клубовете по колоездене, борба, културизъм, шахмат, лека атлетика, бокс и карате, а по едно от тези по волейбол, стрелба с лък, бадминтон и футбол. За отбор на годината са направени седем номинации, толкова са и за най-перспективен млад състезател. Също седем са и предложенията за треньор в индивидуалните спортове, а за треньор в колективните спортове номинираните са двама.

Алпинистът Атанас Скатов с международен приз за мир

Победителите в отделните категории се определят след гласуване по предварително определени критерии и коефициенти на седемчленна комисия, определена със заповед на кмета. В нея участват представители на местните медии, спортни деятели, представители на комисията по спорта в Общинския съвет и на общинска администрация. Класирането на спортната десетка на община Разград ще се направи на 4 декември, а официалната церемония за награждаването на победителите е насрочена за 11 декември. Класацията за определяне на най-добрите спортисти, отбори, треньори и най-перспективни млади състезатели се провежда за 57-ми път в община Разград.

Последвайте канала на

Novini.bg
179 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини