****** закла крава на улицата пред погледа на съседите от блоковете!!!

  • 30 ноември 2020 16:59

  • 25237
  • 0
****** закла крава на улицата пред погледа на съседите от блоковете!!!
© Facebook/ Koлаж: Novini.bg

Какво? Политиците ви били виновни, че живеете като животни, а? 

Проблемът на крайно разхайтеното поведение е, че не е било санкционирано. С други думи: най-отворени са тия, които не са яли достатъчно бой. 

Обществото ни се превърна в глезено мамино детенце, което тропка с краче и вика: „Ще си правя каквото си искам пъъъъък!“ И докато няма кой да му обърше два шамара, че да му завърти сополите около врата, нещата ще стават все по-зловещи. 

Ето ви новина от Гоце Делчев: поглежда една жена през прозореца си – в апартамента, в който живее, и…

(Цитатът е от поста ѝ във Фейсбук)

„Като за добро утро, какво виждам аз. Това нормално ли е? Показах се през терасата и попитах господина дали е нормално да заколи кравата пред входа на блока. Отговорът,който получих, беше: Та ЯС да не съм дошъл случайно у вас да я заколя?“

Въпроси някой? 

Щом теб лично кръвта не те е оплискала по лицето и не ти е изцапал личното пространство, значи нямаш глас в случая.

Ама детето ти щяло да сънува кошмари? Дреме му на него на г*за за твоето дете! Ганьо иска всички да се интересуват от него и неговото добруване, но да не го занимават – той да се интересува от тях. 

Този… „човек“ е заклал кравата на улицата, между блоковете. Не можеш да намериш думи да опишеш нещо подобно, защото никога не си си въобразявал, че може ближният ти да изпадне до такава низост. Все едно да не намираш думи да опишеш нападение на извънземни – ами нормално е да не намираш думи – кога си мислил, че ще доживееш да видиш подобно нещо!!!

Не е съвсем истина обаче, че не намирам думи. Напротив – намирам. Само че нито една от тях не става за публикуване. Все пак ни четат и деца, и непълнолетни. Но иначе на говедото мога да му кажа само какво да направи със собствения си вмирисан живот, как да го направи, какво да направи преди това на майка си, сестра си и леля си. 

Има известен… как да го кажем… дисбаланс в насилието. Например: ако един селяндурски принц си заколи кравата на улицата, ще се започнат едни разследвания, пък той ли е бил, адвокатът ще разтакава, ще обяснява, че той така си я е заварил, дрън-дрън. В същото време обаче, ако някой баща, който вижда как детето му припада от гледката на коленето, кръвта, звуците, мученето, предсмъртната агония и т.н., слезе долу и му смени физиономията на селяндурския принц, полицията ще го прибере за нула време и свидетели ще има, и снимки и всичко. Ще го затворят като стой та гледай. А реално: е с цел самозащита. Самозащита - за психиката на детето ти, да расте нормално, а не да сънува кошмари. Самозащита от следващия развилнял се селски каубой, който гледа и вижда, че всичко може, че е безнаказано. Самозащита от агресивната селяндурщина, варварите, превземащи Рим, ако не ги спрем сега, утре ще се събудим в държава, в която се колят животни по улиците, децата гледат и „попиват“ добри практики, а селяндурските принцове ще ни викат да си гледаме работата и че не ни засяга. 

Ако полицията, прокуратурата и местните власти и СЕГА се направят на разсеяни, и този случай го заметат, всичко отива по дяволите! На ръба сме и балансът е много крехък. 

Психопатите са сред нас и щом не могат да ги лекуват, трябва да ги затварят, защото – както сочи статистиката на ФБР, откакто се води такава (десетилетия вече): всеки сериен убиец е имал в живота си епизод с насилие над животни. ВСЕКИ сериен убиец е започнал така. Това е различно, казвате, защото е крава – за ядене? Само че той си е доставил удоволствието да „шокира“ съседите си с кърваво шоу! Това вече е опасен прецедент и говори за социопатия. Той се е забавлявал да го прави там, а не на скришно място. 

Преди няколко години в столичния квартал „Надежда“ мъж стреля по деца, защото му шумели под балкона, разследващите установиха, че същият е стрелял по-рано по животни. Въпрос на „забава“, нали така? 

Насилието и кървищата стават нормални гледки за децата ви. Не ви ли пука поне малко? Не може да си траете и да викате пак: „Еееее, то колко други по-страшни неща има, сà… заклал една крава…“ Всеки един заклан от собственото си дете родител си е мислел, че „чак токова страшно не може да е“. Всеки родител на затворник, който в момента лежи за насилие, убийство, осакатяване и т.н., си е мислил, че неговото дете не може да се поведе по лошия пример. 

ТРИМА СЕ СБИХА В ПИРДОП, ЕДИНИЯТ СТРЕЛЯ С ПИСТОЛЕТ

Трима се сбиха в Пирдоп, единият стреля с пистолет

Ако не виждате връзката между двете събития, значи сте част от проблема. 

И всичко това – само някакви си (няма и) две седмици, след като друг един ш*** д**** закла и провеси труп на животно – в София… 

Добре дошли в Селяндуристан!

Започна се, не го ли разбирате! Започна се. Те превземат държавата. Варварите са пред портите, или се съпротивлявате, или ставате храна. 

(!!!)

Вземете се замислете дали наистина „не ви е толкова важно“ и дали наистина „какво толкова се е случило!“ 

Защото, ако е така… може би няколкото останали що-годе нормални в тая държава ще трябва да си вземем сбогом с вас и да ви оставим да си се колите по улиците. 
 

Последвайте канала на

Александър Томов
25237 0

Водещи новини