Добре дошли в Селяндуристан!

  • 17 ноември 2020 15:42

  • 12294
  • 0
Добре дошли в Селяндуристан!
© Кадър: Нова ТВ/ Колаж: Novini.bg

На денонощие в България умират хора колкото е населението на едно средно голямо българско село. „Патриотите“ и „пазителите на традициите“ междувременно се състезават кой да измисли по-смешен коментар за болестта, дето „не съществува“ и се състезават кой е по-изобретателен в начините хем да не носи маска, хем и да не го глобят. 

Междувременно по едно българско село все така си умира на денонощие. С постоянна скорост. „Патриотите“ се смеят, хапнат, пийнат и изпеят някоя патриотарска песен. С това свършва патриотичният им дълг за деня. Може и да напсуват някой турчин за „онея петстин години“ или някой бежанец, че е „терорист“… и си легнат доволни да спят. 

И на фона на това, докато псуват бежанците, че не можели да се „интегрират“, гледат един средновековен селяк да дере животно пред децата в столичен квартал… и му се радват, че и го защитават. 

(…)

Никой, никой, НИКОЙ човек, организация, държавна, частна или световна не може да ви спаси!

Да ви спасява е все едно да прави изкуствено дишане на 4-дневен труп. Вие сте се вмирисали вече, не ставате за реанимиране. 

...

Мъж закла и одра агне на игрище в столичния кв. „Мусагеница”

...

Най-добре е да си вземете „традициите“, порядките, вярванията, суеверията, поверията и с все тях да се върнете в смрадливата дупка, от която сте изпълзели – Селяндуристан. 

Бежанците ви били проблем, че носели „варварска“ култура, че не можели да се „интегрират“. Верно ли!

ВЕРНО ЛИ!

Ние още селяндуристанците не можем да интегрираме в обществото, а уж са родени тук и уж са българи. 

Толкова сте далеч от Християнството, колкото ислямистите от ИДИЛ. 

Как е възможно в ЕДНА И СЪЩА глава да се родят едновременно мислите: „те са варвари, те не се интегрират!“ – за бежанците; и „заклал животното и го дере на улицата! Кво толкова! Това са традиции. Нека знаят децата!“

Никой бежанец не е имал толкова трудности да се интегрира колкото упоритият селяндуристанец българин, решил да демонстрира балканската си космата и вмирисана на пот и кисело зеле мъжественост и „традиции“! 

Бежанците не могли да се интегрират… Боже Господи! Бежанците не могли да се интегрират… 

Цялата ви псевдо-религия е такава, вие не знаете нищо за Християнството. За вас Християнството е като футболен отбор, за който викате и за който може да се посбиете с други фенове. Цялата ви псевдо-религия, каквато и да е тя (защото НЕ Е Християнство!!!) е такава. Случилото се на улицата, пред погледите на хората, е дефиницията на цялата ви „култура“, „религия“ и „ценности“, за които грачите, че искали да ви отнемат. Последвалите „И КВО ТОЛКОВА“ реакции пък са обяснението защо сте вмирисани на некъпано некадърници, обути в анцузи, мечтаещи за учебници по история, в които да пише, че българите са най-великите на света, а се задоволявате в тоя живот просто с допълнително мезе; менте гроздова ви приспива; и сънувате съседката да простира по гащи. Мечти. Ниво. Самочувствие. 

Бил Гейтс бил искал да ви чипира! Бил Гейтс не би си хвърлил сопола върху вас. 

Маските били, за да ви ограничават свободата? 

Коя свобода? Трите мозъчни клетки в главата ви най-после са си направили годишната среща и се е родила мисъл, която искате да споделите? А някой ви е убедил, че сте толкова умни и важни, че ви „запушват устата“ с маската, за да не кажете великата мисъл, че току виж световният ред на илюминатите и рептилите ще се срине от вашата идея!  

Коментари, коментари, коментари… Кой от кой по-прост и садистичен. Така се било правело от векове, коленето на животни не е нищо особено, ТРЯБВАЛО ДА ЗНАЯТ ДЕЦАТА!

Верно ли! 

От векове, казваш, а? Точно като открития ти кенеф, вероятно? Разбирам те, че си малко кисел и изнервен – студено е, докато стигнеш до края на двора и вече не ти се ходи…

Децата трябвало да знаят как се прави, кое откъде идвало, а? 

Да разбирам, че довечера, като си легнеш с жената (ако все още не те е зарязала за някой по-малко вмирисан), ще извикаш и децата – да видят откъде са се пръкнали на тоя свят. 

Образователно е, спор няма. 

И всичко било в името на традиции, християнските традиции. Ще повторя: Толкова сте далеч от Християнството, колкото ислямистите от ИДИЛ. 

Всеки един от Великите Българи, в които се кълнете след петата ракия, би се отвратил от вас. Добре, че Левски, Ботев, Раковски и Каравелов не могат да ви видят и чуят! Щяха да потънат в земята от срам! 
 

Последвайте канала на

Александър Томов
12294 0

Водещи новини