Бойко Борисов отказа да се ремонтира стадиона на бистришките "Тигри"

  • 24 април 2012 13:35

  • 1085
  • 1
Бойко Борисов отказа да се ремонтира стадиона на бистришките "Тигри"
©

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е настоял пред столичния кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска да съдейства за изтеглянето от дневния ред на общинската сесия точката, в която е включен ремонт на стадиона в Бистрица. Това заяви премиерът след заседанието на Министерски съвет.

„Искрено съжалявам, че това населено място, което е част от София ще остане без модерно спортно съоръжение, но не искам да се правят спекулации, че ремонтът се прави, само защото аз съм картотекиран в местния футболен отбор. Отборът на Бистрица е достатъчно силен, дори когато играе при тези условия. Боли ме, като се правят спекулации, защото в действителност направихме много за развитието на спорта и спортната база в страната” – заяви премиерът.

Докладът за ремонт на стадиона в Бистрица беше включен в сесията на Столичен общински съвет за четвъртък, като преди това трябва да бъде разгледан от Комисията по младежта и спорта и Комисията по финанси в Столичен общински съвет.

Последвайте канала на

Novini.bg
1085 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Морския

2012.04.24 | 17:02

1
Защо бе Бойко защо бе тикво? Сега няма да ти ръкопляскат.Губиш си електората.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини