Ген.Константин Попов: Трябва да уважаваме българската армия

Трябва да уважаме българската армия. Тези момчета са се клели да пазят родината ни. Това заяви ген. Константин Попов в ефира на Нова телевизия по повод 112 години независима България.

"На тази земя сме благодарение на българското оръжие и българската армия. Ако ги нямаше ние нямаше да можем да празнуваме този ден. Това са хора, които са се клели във вярност към България и служат на всички нас. Ние трябва да имаме уважение към тях. Що се отнася до курсантите, нима тези момчета, които са дали клетва и служат на страната си не са военни?", заяви ген. Попов.Началото на представителната рота на НВУ „Васил Левски” е дадено през 2007 г., във връзка с участие на международен фестивал. В днешния ден те направиха празнична демонстрация във Велико Търново.

Красимир Каракачанов в Деня на независимостта: Готов съм да стана гарант за диалог

"Униформата, която носим има голяма история във войните на България. В армията има цикличност и приемственост, която трябва да бъде поддържана. Всяка една хватка с оръжие, която владеем не се повтаря. Винаги използваме нови неща", разказва капитан Ивелин Тодоров.

Коментари

  1. 2020.09.22 | 10:13
    НЕ МОЖЕМ ДА УВАЖАВАМЕ АРМИЯ ПРЕДВОЖДАНА ОТ Л@ЙНОВОЗ КАРАКАЧАНОВ!!!
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет