Главсекът на МВР за протестите: Най-важната цел за нас е запазването на гражданския мир

Главният секретар на МВР Ивайло ИвановИвайло ИвановИвайло Стефанов Иванов е български полицай, главен комисар и главен секретар на МВР от 18 декември коментира действията на МВР във връзка с продължаващите нерегламентирани протести. 

"МВР винаги е изпълнявало своите задачи и ще продължава да ги изпълнява. Ние уважаваме правото на всички граждани и реагираме на всеки един от сигналите. Най – важната цел за нас е запазването на гражданския мир", каза той в Елхово, където заедно с вътрешния министър гл. комисар Христо Терзийски връчиха награди на всички, помогнали в гасенето на пожара в Лесово.

Терзийски благодари на огнеборците, които не позволиха разрастването на пожарите в Хасковско и Ямболско

"Предпочитам да ме обвиняват, че не сме използвали насилие, отколкото да ни обвиняват за такова над гражданите", допълни главният секретар на МВР. 

Той подчерта, че независимо от тези ангажименти, от фокуса на министерството не отбягват останалите задачи, с които структурите са натоварени.

Вътрешният министър за протестите: Каквото и да направим, МВР ще бъде виновно

Само през последния месец благодарение на перфектната работа на криминалистите, включително и командировани служители от ГДНП, са разкрити извършителите на пет убийства. Граничните полицаи продължават да изпълняват своите задължения по защита и опазване на границата. Особено напрегната е работата на българо – гръцката и българо – турската граници. Не на последно място, продължава работата на полицейските служители, командировани в момента по Черноморието ни, за обезпечаване сигурността на туристите .

Коментари

 1. 2020.08.15 | 13:24
  Рапон, пълен боклук си.....
 2. 2020.08.13 | 22:21
  Боклук плешив.
 3. 2020.08.13 | 20:52
  Гражданският мир е запазен благодарение възпитанието на непротестиращите. Ако бяха на нивото на "протестърите" 100% ще има сблъсък. Тия по кръстовищата ми приличат "протестиращите" негри в САЩ. Видяхме ги - ограничени, необразовани, зли
 4. 2020.08.13 | 20:45
  Тия кавуну колкото и да си пускат бради, слагат очила все ще изглеждат като пъпеши! Проз си бе пич, проз и ти личи дейба и късмета:)))
 5. 2020.08.13 | 20:44
  и агнето цяло
 6. 2020.08.13 | 19:20
  СТИГА БАСНИ
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет