Терзийски благодари на огнеборците, които не позволиха разрастването на пожарите в Хасковско и Ямболско

Благодаря ви за отговорността, с която работихте и не допуснахте разрастването на пожарител. С тези думи министърът на вътрешните работи Христо ТерзийскиХристо ТерзийскиХристо Терзийски е роден е на 31 юли 1968 г. в град Кюстендил. Завършил е висше образование в се обърна към пожарникарите и гранични полицаи, участвали в гасителните действия на пожарите в Хасковска и Ямболска област. 

Уважаеми колеги, благодаря ви сърдечно за положените усилия. Работихте при изключително тежки условия и се справихте професионално. Благодаря и на директорите на ГДПБЗН и ГДГП главен комисар Николай Николов и главен комисар Светлан Кичиков, които бяха на място и се координираха съвместните действия.

Вътрешният министър предаде на колегите си и специалните поздравления от премиера на страната.  

С негова заповед индивидуални награди получиха общо 213 служители на РДПБЗН -Ямбол и Хасково и 61 служители на РДГП -  Елхово.  

Потушени са пожарите в област Хасково

С думи на благодарност към пожарникарите и граничните полицаи се обърна и главният секретар на МВР гл.комисар Ивайло ИвановИвайло ИвановИвайло Стефанов Иванов е български полицай, главен комисар и главен секретар на МВР от 18 декември. Въпреки предизвикателствата и напрегнатото ежедневие, вие намерихте сили, обеднихте се и се справихте с огромно предизвикателство.

Той също благодари на директора на ГДПБЗН главен комисар Николай Николов за създадената перфектна организация. 

На кратката церемония присъстваха директорът на ГДГП главен комисар Светлан Кичиков, заместник – директорът на ГДПБЗН старши комисар Асен Игнатов, ръководни служители на ОДМВР – Ямбол и Хасково и представители на областните управи.

Коментари

  1. 2020.08.13 | 20:48
    много са те пимпнали
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет