Ето го продължението на разговора на Христо Иванов с Ламбовски

Пълен запис на снощната изява на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския на Орлов мост разкрива, че бившият сикаджия и ексдепутат Димитър Ламбовски провежда втори, кратък разговор с лидера на "Да, България" след добилия вече популярност на тема кой е звънял на Маджо.

Кадрите на оператора от ДБ, който през цялото време следва и снима Иванов, са документирали и втория опит на Ламбовски двамата да разговарят. Свидетелят по "Осемте джуджета" отново се приближава и си прави втора снимка с лидера на ДБ.

После ще имаш ли две минути?, му казва след поредното общо фото Ламбовски, а Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския отговаря заговорнически: "Ще имам". Очевидно същинският разговор за това кой е "тоя", който се е обадил вече на Маджо, остава за извън ефира.

На Орлов мост се вижда още, че Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския вече се държи като сигурен премиер, който е готов да раздава постовете, събира сиви-та на кръстовището, прави планове как ще пренареди държавата от понеделник, получава поздрави, ръкува се с хора, пита ги дали вече са се записали за доброволци на ДБ и т.н.

Иванов не крие, че очаква днес оставката на Бойко Борисов, но го съветва да я хвърли още през нощта. Сравнява го с Орешарски, а за варианта Деница Сачева да стане премиер, какъвто слух се понесе, казва: "Номерът с Деница Сачева е абсолютен фарс".

Ще видим какво точно ще обяви, това, което е сигурно, че Орлов мост надделя, коментира още Иванов с протестиращите. Така той е разтълкувал поста на премиера от вчера и текста до снимката му с внуците, че е време за неговите решения.

Скандално видео разкрива как докладват на Христо Иванов за разговор с Маджо

По един или друг начин оттеглянето на Борисов беше ясно. Нашата задача оттук нататък минава във фокус върху Гешев. Не съм пророк, правя само прогноза, казва за оставката и за след нея Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

И реди действията: "Първата ни задача е Гешев. Аз няма да забравя Гешев" /разкрива, че протестът ще се мести пред Съдебната палата/. Този е абсолютен гьонсурат и ще бъде много по-трудно да бъде изчегъртан, но трябва да го направим. Иначе Борисов си отива - Пеевски остава, Гешев остава. Не можем да си позволим Пеевски да остане. Не можем да си позволим Доган да излиза от храстите, да се подхилква и да ни казва "добре" и "успех". Не можем да си позволим моделът да се запази. И тук е голямата задача. Гражданите излязоха и свалиха това абсолютно изпразнено от легитимност управление. Трудната работа предстои със сигурност - "депеевизация". Това ще бъдат изключително дълги усилия", казва Иванов и повтаря няколко пъти, че ще "изчегърта" и Гешев, и Пеевски. И прави извода, че така сме ще приключим не само 2013 г., но и още по-далечната 1989 г.

Зарича се и да настоява президентът Румен Радев да даде гаранция, че няма да се прегръща с Русия, а служебният му кабинет ще се занимава само с организацията на изборите. До момента Радев си мълчал. "Той много ясно трябва да каже, че няма да променя геополитическата ни ориентация", изрича ултиматум към президента лидерът на ДБ. Разкрива, че ултиматум ще поставя и на Мая Манолова, и на Татяна Дончева, както и на други политици, които подкрепяли протеста, но мълчали за Пеевски.

Лидерът на ДБ се заканва още да съкрати драстично цялата държавна администрация, защото ще стане излишна, и пита при запознанството си с хората на кръстовището кой какво е учил и работи, след което обнадеждява бъдещия кадър, че за него в новата власт ще има пост.

Почва се с едни трудни избори, трябва да си вземем гласовете, след което три неща са ключовите - съдебната реформа, ударно въвеждане на електронно управление, което означава изтърбушване на цялата администрация. Много дълбока административна реформа, силно съкращаване на администрацията, защото ще отпаднат функции, разяснява визията си Иванов и с радост гледа факелното шествие, поело нагоре по "Цариградско шосе". Уверява обаче феновете си, че 12 хил. доброволци на "Демократична България" ще трябва да работят "за без пари".

Коментари

 1. 2020.08.15 | 16:44
  ░█████╗░░█████╗░████████╗░█████╗░██████╗░██╗░░██╗░█████╗░██╗ ██╔══██╗██╔══██╗╚══██╔══╝██╔══██╗██╔══██╗██║░██╔╝██╔══██╗██║ ██║░░██║██║░░╚═╝░░░██║░░░███████║██████╦╝█████═╝░███████║██║ ██║░░██║██║░░██╗░░░██║░░░██╔══██║██╔══██╗██╔═██╗░██╔══██║╚═╝ ╚█████╔╝╚█████╔╝░░░██║░░░██║░░██║██████╦╝██║░╚██╗██║░░██║██╗ ░╚════╝░░╚════╝░░░░╚═╝░░░╚═╝░░╚═╝╚═════╝░╚═╝░░╚═╝╚═╝░░╚═╝╚═╝
 2. 2020.08.15 | 15:37
  Смешник
 3. 2020.08.14 | 23:46
  Тези протести вече си показаха истинските лица и що за демократи да. Злобата е много, много Голяма. Искат да ни хвърлят в прегръдките на БСП и гражданска война.. Това са алкохолици и птестъпници нарушават всички закони. Как ще се живее и то по време на пандемия....
 4. 2020.08.13 | 00:28
  Тоя няма ли кой да го приземи. Нещо много филми е гледал.
 5. 2020.08.12 | 22:05
  как се управлява държава! Само думи без никакво съдържание, заболява те главата да следиш обърканите му празнословия! Трябва да си много, ама много глупав този човек да ти е лидер! Къде е Бойко!!! Светлинни години разлика!
 6. 2020.08.12 | 22:00
  Лош човешки материал!
 7. 2020.08.12 | 19:22
  ZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKATA KONSTITUZIA.SAEDINENIETO PRAVI SILATA.VASTANOVAVANE na ZARSTVO BALGARIA ....... ....... .......
 8. 2020.08.12 | 17:12
  na tozi ivanov nosa mu e mnogo goliam sigurno ot lijite e taka
 9. 2020.08.12 | 16:01
  С идиотските барикади, протестиращите всеки ден си намаляват подкрепата по малко. Не знам кой им даде тоз акъл, но това е автогол от класа. "Отровното трио" отблъсква също доста народ, не го ли разбират тези дечурлига на улицата или не се оказват чак толкоз умни? Изгонете всичките тези алчни чички, дето се опитват да ви влияят, оставете си палатките в триъгълника на властта основно по тророарите, като пуснете движението през делнично време и всяка вечер си правете шествието....ще е по успешно, отколкото в сегашния формат.
 10. 2020.08.12 | 12:50
  Голям боклук се оказа този ристю. Когато се докопат до властта, комунягите ще го изритат!
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет