Найденов: Кучетата не падат от небето

  • 11 април 2012 16:03

  • 863
  • 4
Найденов: Кучетата не падат от небето
©

Проблемът с кучетата в София е резултат от живота. Те не падат от небето и затова всички трябва да се чувстваме виновни, заяви министърът на земеделието и храните Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

Той припомни, че по времето, когато е бил начело на столичното „Екоравновесие" е бил постигнал баланс между исканията да се евтанизират всички бездомни кучета и упреците на природозащитниците, че те трябва да бъдат оставени да живеят.

В крайна сметка популацията им е намалена почти наполовина, което може да се провери от доклади и изследвания", похвали се още министърът.

„Предпочитам да ме атакуват 100 човека, отколкото хиляди кучета да атакуват всички ни ежедневно. Аз поемам своя кръст и атаките срещу мен", каза Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

Последвайте канала на

863 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Eli

2012.04.20 | 12:57

4
"Природозащитниците" се правят само на интересни и искат да лапат пари от тази си МНИМА дейност..Те трябва да се вкарат в затвора за зверски разкъсания Професор..и за размириците, които искат да причиняват..Комплексирани безделници са тези измислени "ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ"..Нормален човек,който ходи на работа, няма време да се занимава с такива простотии и да ми ходи по протести..БЕЗДЕЛНИЧЕСКА ИЗМЕТ СА ТЕЗИ "ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ"..!!
колибаров

2012.04.12 | 20:18

3
Проблемът- Найденов,е че жена ти-която е ветеринарен лекар-взе 1 мил.лева за кастриране на софииските кучета???-учудващо-защото тя живее във Враца и си я уредил да кастрира софийски кучета-ма нали са сещаш как ги е кастрирала-просто си е прибрала парите.Та популацията въобще не е намаляла а всяка година виждаме малки бездомни кученца,които ставайки после големи кучоци-нахапват гражданите.
Az

2012.04.12 | 01:33

2
Защо итрихте темата за кучетата със снимката на фандъкова от тази сутрин ????
XXX

2012.04.11 | 18:20

1
И е прав и не е прав. Аз не мисля, че изобщо това Екоравновесие някога е направило нещо за проблема с кучетата, дори когато е бил начело и самият Найденов. Колкото до другите му коментари против природозащитните организации съм съгласен, че си лаят просто защото някои е настъпил опашката им и може да им спре кранчето, макра че се съмнявам. За този проблем трябват радикални мерки с лека ръка нищо няма да се постигне. В София броя на кучетата предполагам е колкото един средно голям БГ град, как си представят тази популация да намалее без някакви строги мерки и премахване на поне половината от сегашните кучета!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини