Дископатии изпонатръшкаха депутатите

  • 07 април 2012 08:57

  • 955
  • 5
Дископатии изпонатръшкаха депутатите
©

Родните ни депутати масово се изпонатръшкаха от гръбначни проблеми като изкривявания и дископатии, пише в. "Всеки ден". Все по-сецнати и сковани станаха народните избраници, а като основен виновник за болежките самите те посочват не напрегнатия си начин на живот, а изключително неудобните кресла в пленарната зала.

От години народните представители се жалват от тесните пространства между отделните седалки, от тоталната липса на ергономичност за гърба и задните части и от течението, което става в самата зала. И ако досега все по-възрастните политици са охкали от неудобни пози при дълги заседания, коварните дископатия и дискова херния вече покосяват и младоците в парламента. В последния месец транспортният спец на ГЕРБ Станислав Иванов се е разходил поне 5 пъти до болница „Лозенец" заради болки в кръста. Проблеми с кръста имала и зам.-шефката на парламентарната група Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после. При нея обаче проблемът идвал по-скоро от килограмите, които тежат на костната система, отколкото от неудобните седалки, коментират ортопеди. Оказва се, че и в опозицията са на такова дередже - исполинът на червените Петър Мутафчиев също страда от лоши връзки на кръстните дискове, та затова понякога и се хваща за задните части - в опит да поуспокои болката. От ДПС най-закъсал в това отношение е Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на който пък лекувал дископатията с парафинова терапия и специални вендузи.

Решение за горките депутати скоро нямало да се намери, твърди източник на всекидневника от администрацията на парламента. В пленарната зала няма никаква възможност за разширения или смяна на седалките. Народните представители ще си отдъхнат чак когато бъде ремонтирана зала „Св. София" в бившия партиен дом - най-вероятно в 42-рото Народно събрание.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
955 5

Коментари 5

Добави коментар

2012.05.01 | 16:01

5
Има лек ! По една мотика и на полето , да се раздвижат малко . А ние ще ги заместим на кошмарните кресла, да си разбере народа, що са мъки депутатски ...
s

2012.05.01 | 16:01

4
A XEMAROIDI NA TLUSTITE GUZOVE?

2012.05.01 | 16:01

3
Gospod si znae rabotata
Анонимен

2012.05.01 | 16:00

2
Депутатите стоят ли в пленарната зала, за да се оправдават от "креслата си"??? Та там просто няма никой....
Людмил

2012.04.18 | 10:45

1
Тясно им било! Да ги намалят на 120 човека и веднага ще им стане широко.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини