Депутатът Евгения Ангелова дари 100 шлема на хасковската полиция

  • 16 април 2020 14:45

  • 177
  • 3
Депутатът Евгения Ангелова дари 100 шлема на хасковската полиция
© ПП ГЕРБ

100 защитни шлема дари днес на ОДМВР - Хасково народният представител от ГЕРБ Евгения Ангелова. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Шлемовете са за многократна употреба, подлежат на дезинфекция и са изключително необходими на служителите на МВР, които са на пост при контролно - пропускателните пунктове на областния град.

Депутатът от ГЕРБ Митко Полихрoнов дари 100 защитни костюма на МБАЛ-Хасково

„Там всеки полицай ежедневно има контакт с хиляди хора и трябва да бъде добре защитен“, обясни Евгения Ангелова. Тя изрази надежда, че с шлемовете полицаите ще бъдат по-спокойни за собственото си здраве и ще бъдат максимално опазени от евентуално заразяване по време на изпълнението на служебните им задължения.

„Изключително съм благодарна за професионалната работа по осигуряване на реда и спазването на правилата в условията на извънредно положение. Благодарение на тези мерки към момента Бългаpия е страната с най-ниcка заболеваемост от коронавирус от всички държави в Европейския съюз по показател брой болни на 100 000 души, както гласи докладът на Европейския център за превенция и контрол на заболяванията (ЕЦПКЗ)“, заяви хасковският народен представител.

Това не е първото дарение, което тя прави по повод пандемията от коронавирус. След началото на кризата Евгения Ангелова осигури 120 предпазни шлема за медиците в хасковската болница. МБАЛ Хасково към момента единствена приема всички пациенти с коронавирус от цялата област, затова необходимостта от пълна предпазна екипировка там е голяма.

Депутат от ГЕРБ дари 100 защитни костюма на болницата в Хасково

„Предстоят светли християнски празници и топло време. Призовавам всички мои съграждани да бъдат смирени и разумни. В тази трудна ситуация е важно всички да бъдем дисциплинирани и да мислим не само за себе си, а и за околните. Нека не забравяме, че дори и да се чувстваме здрави, пак е възможно да сме носители и да заразяваме по-уязвимите, с които се срещнем“, заяви Евгения Ангелова.

 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
177 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
BOCOVID-19

2020.04.16 | 17:47

3
ГЕРБАВАТА ЧУМА Е НАЙ- ОПАСНА - УВРЕЖДА ТРАЙНО МОЗЪКА !!!!!
Тая

2020.04.16 | 15:09

2
Тая, да си запази шлемчетата, че скоро ще й потрябват! Герберски смърдели!

2020.04.16 | 14:49

1
ГЕРБ ДА ДАРЯТ ОТКРАДНАТОТО ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ТЕЯ 11 ГОДИНИ..МРЪСНИ БОКЛУЦИ КОМУНИСТИЧЕСКИ

Добави коментар

Водещи новини