Доц. д-р Ангел Кунчев: Ситуацията в Паничерево е овладяна

  • 15 април 2020 17:09

  • 2442
  • 2
Доц. д-р Ангел Кунчев: Ситуацията в Паничерево е овладяна
©

Ситуацията в Паничерево е овладяна, коментира пред журналисти главният държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев Ангел КунчевД-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ "Васил.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32989

Днес следобед той посети подбалканското село, в което от 00:00 часа на 15 април е въведена 14-дневна карантина, предаде БТА.

Ананиев затвори село Паничерево със заповед

През последните три дни шестима жители от ромския квартал, заразени с COVID-19, са приети за лечение в Университетската болница в Стара Загора. Очаква се тази вечер да станат ясни резултатите от първите 80 проби на контактни хора, на които днес направиха с PCR тестове екипи на Регионална здравна инспекция - Стара Загора.

Доц.д-р Ангел Кунчев Ангел КунчевД-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ "Васил прогнозира пик на пандемията от COVID-19 в България до седмица, като в различните областни центрове ще бъде различен. По думите му, колкото повече хора се изследват, толкова по-реална ще бъде ситуацията в страната.

По-рано през деня доц. д-р Ангел Кунчев Ангел КунчевД-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ "Васил е посетил Вирусологичната лаборатория в Клиниката по инфекциозни болести в Университетската болница "Проф. д-р Стоян Киркович", където е доставил 300 PCR теста.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Мая Йорданова
2442 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.04.15 | 18:05

2
То няма ситуация
Питам

2020.04.15 | 17:27

1
До кога тия при ати ще ги носим на гърба си? До кога работещите и плащащи данъци и всички комунални услуги хора ще биват ощетени от тия примитивни същества? Колко от тях се върнаха заразени и не спазват нито карантина, нито социална дистанция, пълнят инфекциозните без лев да са платили здравни осигуровки, тестове безплатни, а безработните българи да си плащат. Алооооо БХК, спите, кой е маргинал в тая държава питам аз. Не е справедливо, унизително е.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини