За ден от МВР проверили 803-ма души и 338 МПС във връзка с извънредните мерки

През вчерашния ден общо 133-ма служители на дирекция "Жандармерия" са действали на територията на 73 населени места. На 25 март служителите на МВР са направили проверка на 803-ма души, 338 моторни превозни средства и са проверили 28 лица под карантина на 21 адреса. Установени са били две нарушения и са образувани две производства във Варна и Плевен.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 18667

Това сочат данните за осъществения контрол във връзка с разпоредените противоепидемични мерки заради разпространението на новия коронавирус, извършени от служители на Дирекция "Жандармерия", които са публикувани на официалната страница на МВР.

Издирват 23-годишна жена за нарушаване на задължителната карантина

Във вчерашния ден е имало два сигнала за струпване на граждани, като те са били предупредени. Проверени са били и 785 души на влизане и излизане от областните центрове и жп гари. От тях 10 не са представили декларации или други документи за неотложност на пътуването, след което доброволно са напуснали районите на гарите.

Служителите на "Жандармерия" 64 пъти са оказали съдействие на РЗИ и са съпроводили 49 транзитно преминаващи тежкотоварни МПС.
 

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 18667

Повече за Коронавирус

corona

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет