Община Левски спечели лауреатски звания от международния етап на конкурса "Зелена планета"

  • 04 март 2020 16:32

  • 322
  • 1
Община Левски спечели лауреатски звания от международния етап на конкурса "Зелена планета"
© Фацебоок / Фондация "Устойчиво развитие за Българи

Плевенската община Левски спечели лауреатски звания от международния етап на конкурса "Зелена планета", съобщават от общината.

Състезанието е организирано от Фондация "Устойчиво развитие за България" и Националния дворец на децата. Конкурсът е част от международния детски екологичен форум, организиран по инициатива на Общоруското детско екологично движение "Зелена планета" в рамките на международната програма "Диалог между културите".

Българската асоциация на рекламодателите обяви победителите в BAAwards 2019

Ученици и учители от Община Левски са получили наградите си в Руския културно-информационен център в София. В раздел "Природата и съдбите на хората" награда за поезия е присъдена на Симона Стефанова - 3 клас, СУ "Крум Попов", гр. Левски. В раздел "Природата - безценен дар, един за всички" за социално-значим проект с полезна екологична стойност, колективна награда са получили екип ученици от 6 клас - Християна Георгиева, Преслав Петков, Владислав Бешев и Вяра Панева от ОУ "Неофит Рилски", с. Обнова, с ръководител Хортензия Морозова.

Освен ученици, е награден и педагог в Община Левски, за разработка в раздел "Фестивал на педагогическото майсторство". Снежина Любенова от Детска градина "Слънце" е получила "Диплом за победител".

Последвайте канала на

Novini.bg
322 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
...

2020.03.04 | 17:29

1

гара Левски - пази багажа

Добави коментар

Водещи новини