Посланикът на Индонезия у нас с бизнес предложение към Илиан Тодоров

  • 25 февруари 2020 12:41

  • 670
  • 0
Посланикът на Индонезия у нас с бизнес предложение към Илиан Тодоров
© Областна управа - София

Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров се срещна с посланика на Индонезия Н.Пр. Сри Астари Расджид. Срещата се състоя по изричната молба на индонезийския посланик.

По време на разговорите от индонезийска страна беше изявено желание между регион Западна Ява и Софийска област да бъде подписано споразумение за сътрудничество в областта на образованието, туризма, културата, бизнеса. Н.Пр. Сри Астари Расджид акцентира върху бизнеса, сътрудничеството в областта на образованието, както и върху представянето на индонезийската култура в Софийска област. Индонезийският посланик предаде желанието на Ридван Камил – губернатор на Западна Ява да посети Софийска област за да се запознае с възможностите за инвестиции, с индустриалните зони на територията на областта, с възможностите за търговия със земеделски култури. Специален интерес беше проявен и към производителите на мляко и млечни изделия в региона.

Илиан Тодоров подписа в Мароко споразумение за сътрудничество с регион Рабат-Сале-Кенитра

Н.Пр. Сри Астари Расджид покани Тодоров на ежегодния азиатски фестивал в Борисовата градина. От своя страна Тодоров я покани да посети Събора на народното творчество в гр. Копривщица и зимния курорт ''Боровец''.

Последвайте канала на

Novini.bg
670 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини