Откриват български щанд на Международния салон на сиренето и млечните продукти в Париж

  • 22 февруари 2020 08:50

  • 531
  • 3
Откриват български щанд на Международния салон на сиренето и млечните продукти в Париж
© Булфото (архив)

Утре, 23 февруари 2020 г., неделя, заместник-министърът на земеделието, храните и горите доц. Янко Иванов ще открие българския щанд на Международния салон на сиренето и млечните продукти. Той се провежда в рамките на Международното селскостопанско изложение „СИА 2020“ до 26 февруари 2020 г. в Париж.

Страната ни участва за първи път със свой щанд на Международния салон на сиренето и млечните продукти. На него ще бъдат представени родни биологични сирена, кашкавал, млека, извара и други млечни продукти.

Събитието дава възможност българските изложители да промотират качествата на бялото саламурено сирене, българското кисело мляко и млечните продукти.

 

Готови са последните 5 от 8 проби на млечни продукти от търговската мрежа в София

 

Пред френските и чуждестранни потребители ще бъде представена уникалната българска бактерия - Лактобацилус булгарикус.

Последвайте канала на

Десислава Станева
531 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
XXX

2020.02.22 | 11:37

3

TOVA SIRENE NA SNIMKATA E MENTAK

Paris

2020.02.22 | 10:31

2

Vsicko znaeme za vas i za vashite bakterii!

nai Gnusnata i rezistentna BAkteria e komundelokradlivus bulgaricus!

Гост

2020.02.22 | 09:25

1

Пази боже, нашите тръгнали да се хвалят със млечните си продукти.... Та тия млечни продукти са ментета, я недейте се излагате... хората имат къде къде по добри млечни продукти

Добави коментар

Водещи новини