Мила Родино, ти беше земен рай

  • 20 февруари 2020 16:18

  • 5554
  • 0
Мила Родино, ти беше земен рай
©

Президентът ти Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на направи предизборен митинг на гърба на Апостола на Свободата… 

… предизборен за „онази“ партия, дето уж нямал нищо общо с нея (щото нали е безпартиен, надпартиен и т.н.), но чисто случайно всичките му възгледи досега съвпадат с нейните; същата, дето гордо се бие в гърдите, че е наследница на престъпната БКП, която изби и заточи всички наследници на националните ни герои, за да не засенчат случайно любимия ѝ СССР.

Президентът ти се разходи до лобното място на националния ни герой Васил Левски с усмивка на лице и вероятно с чувство за добре свършена работа. Какво радостно има в деня, в който са убили Левски, не ми е ясно. Явно в съзнанието на пионерчетата от първи ред на шествието, всеки митинг е хепи-митинг, всеки партиен пърформанс е повод за сияйни усмивки, флагчета, бодра крачка и демонстрация на мозъчна свежест… да живей!живей! 

Или си прави реклама „за като порасне“? За бъдещия си политически проект? Правѝ, правѝ, ние помним… 

Шествие за Левски се превърна в агитация за Румен Радев

Речта на президента ти беше очаквано помпозна и ни каза, че трябва да се борим. Срещу кого… само ни остави да гадаем. Президентът ти пак демонстрира, че „смелостта“ му се свежда до недомлъвки и намеци, а мъжествеността е само позата на изправената осанка, нищо повече. Изглеждай надут, все едно си преял с боб, и хората ще си мислят, че си смел мъжкар и ще те следват.

Тъжното е, че този смехотворен метод се потвърждава като работещ… 

Някаква тълпа там крещеше: „Радев, Радев“; и: „Това е нашият президент“. Някакви си там събираха подписи... в подписка срещу еврото. На 19 февруари, пред лика на Левски. Някаква тълпа там беше забравила (ако въобще някога е знаела), че на този черен ден през февруари България плаче за най-свидния си син. Левски. ЛЕВСКИ. Дума!, име!, което предпочитам да не чувам от вашите уста. 

И тук президентът ти направи нещо, което не биваше, каза нещо…

… каза:

„[…]Или на ония, които по думите на Апостола, подменят демократската република с деспотско-тиранска система?“

И тук, с това Радев окончателно опротивя на всеки, който има глава на раменете и не е заслепено пионерче, което преди България, преди всичко обича, тачи и милее за всичко руско, съветско и комунистическо. Тук Радев настъпи мотиката, защото използва думите на Левски, с които описа себе си…

Ето ви Завета на Левски! 

НАКАЗАТЕЛЕН ЗАКОН от „Нареда на работниците за освобождението на българския народ, 1871“, автор: Васил Левски:
§ 3)  Ако някой презре и отхвърли предначертаната държавна система "демократска република" и състави партии за деспотско-тиранска или конституционна система, то и таквизи ще се считат за неприятели на отечеството ни и ще се наказват със смърт.

Знаете ли коя е била партията, която НАЙ-МНОГО ОТ ВСИЧКИ, през цялата история на България е заличила демокрацията и е съставила деспотско-тиранска система? Премахнала всички други партии, наложила себе си като ЕДИНСТВЕНАТА? Сложила себе си като религия? БКП! Същата тази, която национализира, екзекутира, унищожи и предаде. Предаде страната ни в ръцете на СССР и погази собствения си народ. Същата тази, която днес с гордост е наследена от БСП, с чийто лидери Радев най-открито се съюзи и заедно се хилеха по пътя към бесилото на Левски. Добре че не им дойде отвътре и хорце да тропнат.

От ГЕРБ заявиха, че искали Радев да се извини за цирка, който спретна с Корнелия и разни там ченгета от ДС… да се бил извинил за поругаването на паметта на Васил Левски. 

Аз не искам такова нещо, лицемерничене не желая! То е ясно, че извинение няма да има, защото извършителят не смята, че е направил нещо лошо. Но дори да последва някакво си там извинение, не го желая, защото е фалшиво. Доверието свърши! 

Искам само Радев да си смени следващия полет до Москва с еднопосочен. Толкова! Там е неговата родина, не тук. 

И, ако не сте разбрали, НАТОвският генерал Радев, президент на страна-член на НАТО и ЕС, навръх Деня на Европа – 9 май – ще е на парад в Русия, при шефа си. При онзи, когото всички служби определят като най-голямата заплаха за Европа и мира. 

Радев се чул с Путин, отива в Москва за тържествата за 9 май

Срам? Няма. Срамът е за нас. Комунист друго има, но срам – не. Няма срам и няма наяждане. 

И, ако някой продължава да си мисли, че трябва да ги оставим намира, защото и комунистите имат право на мнение, ще кажа следното: всеки има право на мнение, но комунизмът не е мнение, а престъпление. По тази логика трябва да оставим на мира и терористите, защото екстремизмът им е „мнение“; да не арестуваме крадците, само защото не ни харесва „мнението им“; и да оставим убийците намира, защото да убиват е „мнение“ и те имат право на него. 

Комунизмът и нацизмът не са мнение, а престъпление! 

Дай свобода на „мнението“ на комуниста и той ще ти докара деспотско-тиранска система, както вече го направи. Както прави навсякъде по света, където му дадат власт. 

Знаете ли кой е човекът, който се снима ухилен до уши с Радев? Васил Василев, който се определя като „бизнесмен“, но всъщност е ченге от ДС с псевдоним „Паскал“, вербуван от Второ главно на ДС през 1976 г. През 1979 г. пък е вербуван от Първо главно под псевдонима „Бобев“. 

Какво е общото между него и другата ухилена физиономия от първи ред ли? И двамата са „приватизатори“. Той приватизирал хладилния завод „Мраз“ в София, а Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за – „Техноимпекс“. 

Иначе „народни“ хора, а? Разбират ви. Разбират мъките ви, тегобите ви, бедността ви. 

Ти – бедният социалист, който ги подкрепяш, ало! Ти що не приватизира нещо, бе? Толкова ли си смотан…?

Този „бизнесмен“ е председател на Общобългарския комитет „Васил Левски”, организатор на вчерашното шествие. 

„Общобългарски“, разбираш ли… ОБЩОбългарски! На всички нас! Наречен на името на Апостола! 

И тези, с лицемерните си усмивчици, ни цитират думите на Левски! И тези „приватизатори“, агенти, работили за чужд режим, тези ни се хилят насреща, докато България плаче с кървави сълзи за най-достойния си син. И тези използват възпоминанието за Апостола, за да си правят политически рекламки? 

Много бъркаш, ако си мислиш, че Левски е водил своята борба само срещу турците; и срещу турците като такива. Борбата му е била срещу предателите, чорбаджиите, изедниците, българи или турци – без значение, тези, които са потискали народа, слагали хамут и са пиели кръвта на народа. Тези, чиито наследници станаха нацисти с нацистите, а после комунисти с комунистите, а днес са „бизнесмени“, но с „агентурно минало“ и прякори, и псевдоними, приватизатори. Усмихнати. Гнус ме е от вас! 

Вие нямате право на изричате името Левски! Пионерчета недонаправени… 
 

Тази шайка пороби народа си

Последвайте канала на

Александър Томов
5554 0

Водещи новини