Караянчева изпрати съболезнователен адрес до турския си колега

  • 26 януари 2020 10:49

  • 512
  • 4
 Караянчева изпрати съболезнователен адрес до турския си колега
© Булфото

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на изпрати съболезнователен адрес до председателя на Великото народно събрание на Турция Мустафа Шентоп по повод земетресението в Източна Турция.

Покрусена съм от трагичните последици от природното бедствие, което доведе до много жертви и разрушения, заявява председателят на парламента. „В този тежък за страната Ви момент позволете ми да изразя най-искрена приятелска и човешка съпричастност и солидарност. Моля, приемете моите най-дълбоки съболезнования и съчувствие към семействата и близките на жертвите”, пише Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Председателят на Народното събрание посочва, че следи обстановката в страната и силно се надява, че навременните и професионални действия на спасителните екипи и медицинските служби ще помогнат за спасяването на хора от пострадалите райони и бързо възстановяване на ранените граждани.

Ужасяващата статистика след едно земетресение

Последвайте канала на

Novini.bg
512 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2020.01.27 | 13:48

4

Сигурно го е изпратила до Австралия

Vivi

2020.01.26 | 15:23

3

Тази кърджалийска случайница сигурно е похарчила за перли маникюр фризьор и козметик пенсиите на две български бабички. Сит на гладен вяра не хваща д о к о г а с този цинизъм и гавра с българския народ д о к о г а

2020.01.26 | 12:52

2

да беше му направила и една свирка

2020.01.26 | 11:05

1

Лелеееее голяма новина.

Добави коментар

Водещи новини