Станислав Владимиров: Грозно е да се политизира проблемът на Перник

  • 08 януари 2020 08:28

  • 1094
  • 1
Станислав Владимиров: Грозно е да се политизира проблемът на Перник
© Фейсбук

Кметът на Перник Станислав ВладимировСтанислав ВладимировСтанислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 г. в София. Завършил е средното си образование в заяви, че е наистина голямо и тежко решението да се отмени празникът "Сурва".

Той потвърди пред БНТ, че решението е окончателно и обясни за риска от епидемия при събирането на много хора в рамките на няколко дни.

 

Заради водната криза отмениха фестивала „Сурва“ в Перник

 

Според Владимиров е емоционално решението да се проведе "Сурва" в София тази година.

 

Перничани местят "Сурва" пред парламента

 

„Догодина ние се подготвяме да направим наистина много голяма "Сурва", да изградим селище и фестивалът да стане още по-голям продукт, който да приема туристи постоянно“, каза градоначалникът.

Той потвърди, че местният бизнес е разочарован от това, че няма да има "Сурва" тази година.

Относно водният режим, Станислав ВладимировСтанислав ВладимировСтанислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 г. в София. Завършил е средното си образование в заяви, че Перник ще премине през това изпитание и обясни какви мерки са предприети – ремонти, подмяна на ВиК мрежа, за да може да има различно развитие градът.

На въпрос дали язовир „Студена“ се пълни, той обясни, че той няма как да се пълни. Притокът в момента е около 100 – 120 литра на секунда, а отокът е ограничен до 300 литра.

"Всички се надяваме да завали повече сняг, защото всички знаят, че основният приток на вода в язовира е снеготопенето", каза кметът.

 

Петя Аврамова: Надявам се пролетното снеготопене да напълни Студена

 

Относно това дали има проблеми с Корнелия Нинова, Станислав ВладимировСтанислав ВладимировСтанислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 г. в София. Завършил е средното си образование в заяви, че няма и обясни, че е четвърти поколение социалист, но все пак каза, че по тази тема не трябва да се политиканства и покани всеки, който иска да дойде да живее в Перник за една – две седмици.

 

Нинова: Кметът на Перник не може да ми откаже среща, която не съм искала

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1094 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
поредния пръдльо

2020.01.08 | 08:43

1

който, продаде гласоподавателите си и премина към крадлива шайка .Ще изкара мандата без да направи нищо за съгражданите си.

Добави коментар

Водещи новини