КНСБ иска нов мениджърски екип в ОЦК - Кърджали

  • 28 март 2012 10:38

  • 562
  • 0
КНСБ иска нов мениджърски екип в ОЦК - Кърджали
©

КНСБ иска нов мениджърски екип и трайни работни места в ОЦК – Кърджали

При работниците и служителите бяха президентът на КНСБ Пламен Димитров, вицепрезидентът на Конфедерацията Валентин Никифоров, председател на Националния стачен комитет, и Васил Яначков, председател на Синдикална федерация „Металици”.

Проведени бяха срещи със синдикалния актив на КНСБ и с колектива на комбината. При посещението на министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, на министъра на икономиката, енергетиката и туризма Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: и на министъра на труда и социалната политика Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко в същия ден, ръководството на КНСБ и на СФ „Металици” настоя от средствата, които ще бъдат получени от фирмата на Валентин Захариев за сделката с „Горубсо – Мадан” АД да бъдат заделени средства за изплащане на дължимите заплати в размер на над 1 100 хил. лв. на металоработниците от ОЦК – Кърджали.

Ръководството на КНСБ ще проведе срещи с искането за нов мениджърски екип и с представителите на банките кредитори – за изработване на оздравителен план, с който да гарантира бъдещата дейност на комплекса и стабилни работни места на близо 700 металоработници.

Работниците и служителите в комбината продължават синдикално-гражданските си протестни действия в предприятието и с едночасово преграждане на пътя Кърджали – Хасково.

Последвайте канала на

Десислава Станева
562 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини