Промени в движението в центъра на София днес

  • 25 декември 2019 11:10

  • 494
  • 0
 Промени в движението в центъра на София днес
© Булфото (архив)

В столичния център днес е въведена временна организация на движението. Зоните за платено паркиране не работят.

Във връзка с отслужване на празничното богослужение в катедралния храм „Св. Александър Невски”, организацията на движението около храма започва да действа от 06.00 часа сутринта.

До приключване на богослужението се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, както следва: на паркингите на пл. „Св. Ал. Невски“; на ул. „Оборище” между ул. „Г.С.Раковски” и бул. „Васил Левски”; на ул. „Дунав” между ул. „Московска” и пл. „Св. Ал. Невски“; на ул. „11-ти август“ между ул. „Московска” и пл. „Св. Ал. Невски“.

ОДМВР-София със засилени мерки за ограничаване на катастрофите по време на предстоящите празници

От 07.00 часа се забранява влизането на пътни превозни средства, само по преценка на отдел „Пътна полиция” при СДВР, както следва: по ул. „Оборище” между ул. „Г.С.Раковски” и бул. „Васил Левски”; по ул. „15-ти ноември“ между бул. „Цар Освободител“ и пл. „Св. Ал.Невски“.

Във връзка с провеждането на инициативата "Българската Коледа" в Народен театър „Иван Вазов” от 12.00 часа до приключване на мероприятието се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на гостите на благотворителния концерт, както следва: на ул. „Иван Вазов” между ул. „Георги Бенковски” и ул. „Кузман Шапкарев”; на ул. „Славянска” между ул. „Дякон Игнатий” и ул. „Георги Бенковски”; на ул. „Георги Бенковски” между ул. „Иван Вазов” и ул. „Славянска”.

От 19.00 часа до приключване на мероприятието се забранява влизането на пътни превозни средства, само по преценка на отдел „Пътна полиция” при СДВР, както следва: по ул. „Иван Вазов” между ул. „Георги Бенковски” и ул. „Кузман Шапкарев”; по ул. „Славянска” между ул. „Дякон Игнатий” и ул. „Георги Бенковски”; по ул. „Георги Бенковски” между ул. „Иван Вазов” и ул. „Славянска”.

Последвайте канала на

Novini.bg
494 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини