Омбудсманът: "Топлофикация - Велико Търново" да опрости сметките за дните без парно

  • 23 декември 2019 16:28

  • 780
  • 2
Омбудсманът: "Топлофикация - Велико Търново" да опрости сметките за дните без парно
© Омбудсман на Р България

Омбудсманът Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент изпрати препоръка до ръководството на "Топлофикация - Велико Търново" с настояване гражданите, останали без парно в дните през декември 2019 г., да не плащат за услуга, която реално не им е била предоставена.

Това съобщиха от пресцентъра на Омбудсмана на България. Повод за писмото на доц. Ковачева са жалби на граждани от ВеликоТърново до омбудсмана, в които сигнализират за продължилите повече от десет дни аварии във ВеликоТърново по топлопреносната мрежа на "Топлофикация-Велико Търново" АД.

КЕВР започва извънредна проверка в "Топлофикация – Велико Търново"

Гражданите сезират омбудсмана, че не им се предоставя информация кога ще бъде възстановено топлоподаването, защото на обявените телефони от дружеството никой не отговаря, на сайта също липсва информация кога ще бъде възстановено топлоподаването.

Без парно във Велико Търново все още са стотици домакинства

Доц. Ковачева е категорична, че възмущението на гражданите е основателно, тъй като няма яснота кога се очаква да бъде отстранена аварията, оставила последните дни цели квартали без парно.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
780 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.12.23 | 20:14

2

че това не се ли подразбира?!

Иван

2019.12.23 | 17:51

1

tova mi zvuchi vse edno e normalno da nqmash parno a da imash smetka
che i posle da si blagodaren ako ti q oprostqt ... ako

Добави коментар

Водещи новини