Цветанов: Киро Шкафа нямаше да свидетелства срещу "Наглите"

  • 27 март 2012 13:27

  • 1228
  • 2
Цветанов: Киро Шкафа нямаше да свидетелства срещу "Наглите"
©

Вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа коментира пестеливо убийството на Кирил Кирилов Шкафа.

По думите му, прокуратурата е трябвало поне да направи опит за промяна на мярката за неотклонение на Киро Шкафа.

Припомняме ви, че Кирилов бе убит пред дома си в столичния квартал „Младост 3” в събота вечерта.

По делото „Наглите” Кирилов бе на „подписка”, тъй като изтърпяваше присъда по друг процес в затвора във Враца. След като това му наказание изтича Кирилов излиза на свобода, тъй като обвинението не е поискало повторното му задържане по делото „Наглите”, което продължава с пледоариите на защитата на останалите осем подсъдими.

„Мярката справедливо е била променена към този момент. Но, когато лицето е излязло от затвора, след като е излежало присъдата си, аз смятам, че поне е трябвало да бъде направен опит, за да бъде поискана промяна на мярката”, каза Цветанов, който е разговарял по въпроса с „определени” представители на съдебната система.

От думите на Цветанов стана ясно, че Кирилов не е имал никакво намерение да свидетелства срещу групата. Подобни твърдения се появиха веднага след убийството му. Те обаче бяха разсеяни и от адвокат Станева, която заяви, че покойният се е притеснявал в последните дни преди убийството, тъй като е бил следен.

Нямаме информация, че Кирил Кирилов е знаел кой стои зад „Наглите”. От това, което съм разговарял с колегите, през целия процес на разследването, това е лицето, което не е имало абсолютно никакво желание, нито пък е давало някакви сигнали, за съдействие или нещо, което би могло да допринесе допълнително, за да бъдат събрани доказателства за процеса, обясни министърът.

Той отказа да говори по конкретни версии за убийството на Кирилов, но се надява, че то ще бъде разкрито.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1228 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
eli

2012.03.29 | 18:32

2
Най-новата социална мрежа WAZZUB - първата истинска глобална общност, която плаща на своите членове. Моля, кликнете върху следния линк: http://signup.wazzub.info/?lrRef=fbaa0cc0 за да научите повече и при ваше желание да се регистрирате.При положение,че не ви се изписва като линк,просто го копирайте и заредете в браузъра си. Калкулаторът който са сложили от най-новата социална мрежа WAZZUB показва,колко минимално усилие е нужно да направите за една сума, която получават хора с образование и късмет в България, и която вие ще получавате до живот. М Н О Г О В А Ж Н О:===>>> СЛЕД КАТО СЕ РЕГИСТРИРАТЕ,ПОТВЪРДЕТЕ РЕГИСТРАЦИЯТА СИ ОТ ЛИНКА,КОЙТО ЩЕ ВИ БЪДЕ ИЗПРАТЕН В ПОЩАТА ВИ ОТ WAZZUB.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ,НАКРАЯ ЩЕ ЗАГУБИТЕ ВСИЧКО,В СМИСЪЛ ВСЕКИ ЕДИН ДОЛАР КОЙТО СТЕ СПЕЧЕЛИЛИ,КАТО СТЕ ПОКАНИЛИ НЯКОГО. Пример каните 5 човека да се регистрират от вашият линк,те от своя страна поне по още 5-ма,които след като направят същото като вас,и така до 5-то ниво.Резултатът е този,че след стартът на 9 април тази година вие ще получавате близо 4000$ месечно без да правите повече каквото и да е за целта и то до живот.Представете си какъв би бил ефектът,ако се позанимаете доста повече.А при съвсем минимални усилия може да имате и 100-200$ на месец,Вие избирате!!! Не забравяйте няма какво да губите,освен свободното си време. Сещате ли се за някога, за по-полезно и доходоносно прекарано свободно време? Аз лично не. Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=fbaa0cc0
anq

2012.03.29 | 18:32

1
ВЕЧЕ РАБОТИ!!!Страницата, която ще дели 50% от приходите си със своите потребители вече РАБОТИ!!Проверете на wazzub.com и открийте една социална мрежа по-хубава от фейсбук, с много повече опции и улеснения!Бъдете първи, създайте клуб или блог по ваша любима тема или хоби!Наслаждавайте се!Към този сайт ще бъде добавена, търсачка, видеосподеляне, безплатни игри и още много други! СУПЕР РАЗЛИЧНОТО и истинското е, че wazzub ще дели 50% от приходите си всеки месец с регистрираните потребители.Завинаги, като заплата!Само за регистрираните до 9 април 2012!!Доверието на първите ще бъде оценено от Wazzub, те ще покажат на света, че е възможно да се работи в интерес на потребителите!Фейсбук и Гугъл печелят милиарди, но не дават нищо, вземете своето сега, за да живеете по-леко в бъдеще!Регистрирайте се и поканете няколко приятели!Не се изискват никакви пари, вложения или инсталация на софтуер.Не се клика върху никакви банери, не се гледат никакви реклами!Регистрацията става за минута – нужни са мейл и име.След това ще получите писмо с кратки съвети.Целият свят говори за wazzub, погледнете и в youtube! Шанса е уникален, вземете част от милиардите на големите компании, wazzub ви ги предлага само сега!!Само до 9-ти април 2012!Регистрацията става с покана. За Вас тя е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=4fc7471a 1.РЕГИСТРИРАЙ СЕ ВЪВ „WAZZ UB“, ПОЛУЧИ ПЕРСОНАЛЕН КОД И ПОКАНИ ОЩЕ МНОГО ХОРА ДА НАПРАВЯТ СЪЩОТО! Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=4fc7471a 2.ПОТВЪРДИ РЕГИСТРАЦИЯТА СИ ОТ ТВОЯТА ПОЩА, КЪДЕТО СИ ПОЛУЧИЛ ПИСМО ЗА ТОВА.От 15-ти май „WAZZ UB“ ще разпределя 50 % от приходите си на своите членове съобразно $ фактора. Задължително направете „WAZZ UB“ начална страница на своя компютър, след официалното стартиране на 9 април 2012 година! Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=4fc7471a

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини