НСО е болен пациент, който трябва да се лекува, смята ексшеф на службата

  • 16 декември 2019 08:14

  • 1684
  • 3
НСО е болен пациент, който трябва да се лекува, смята ексшеф на службата
© Кадър - Нова телевизия

НСО е един болен пациент, който трябва да се лекува. Бе подготвен един калпав закон, които деформира службата. Абсурдно е отвън да идват началници. Нещата, които се случваха във времето - да се държат грубо с хората, да не дават информация, принизиха службата. Това което трябва да се промени е законът. Некомпетентни хора го изготвиха, в него се допусна и политическа насока. Задавам въпроса защо се охранява Доган - той държавен мъж ли е? Да си плаща за частна охрана. Това заяви в ефира на Нова телевизия ген. Димитър Владимиров, бивш директор на НСО.

"Когато напуснах службата бюджетът бе 13 млн. лева, а в момента е 40 млн. лева", каза още той.

Обмислят видеонаблюдение в колите на НСО

По думите му бяха наложили на МВР да проверява сигналите за заплаха за живота на дадено лице, което се охранява, ако в рамките на месец - не се потвърди, то охраната се сваля.Той бе категоричен, че се прави излишен разход на сили и средства, защото на шефа на КНКОНПИ да е с две смени по двама души за охрана и четирима шофьори. Президентът го охраняват трима души. Трябва да се направят реформи в службата и тя да се върне на онова ниво, което беше. Те не са супермени, но са много подготвени хора. Може да им се случи да направят катастрофа. Надявам се момчето да оздравее бързо, каза още той по повод инцидента с блъснатото момче от кола на НСО.

Кола на НСО блъсна дете в София, момчето е с опасност за живота

Последвайте канала на

Калина Христова
1684 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
оцелял от "градежа" СДС-арски българин

2019.12.16 | 09:40

1

Ти,Ку..е,като беше баш Шеф - защо не го излекува ,ами чак сега се сети !?
Кога се бърка в кацата с мед, никой не сеща за "болния пациент"!

Една БЪЛГАРКА

2019.12.16 | 11:45

3

К*рвата си ти!!! Хайде да не хвърляш обиди ако обичаш, твърде ниско ниво си, за да си позволяваш да коментираш този Човек!

2019.12.16 | 10:08

2

Не е лошо да разбираме как и колко се самозабравят представителите на народа.Докато вече се пробужда гражданското общесто, като че ли съвестта на избраниците заспива все по-дълбоко.

Добави коментар

Водещи новини